Mainos

Amin Iranmanesh – Copenhagen Barber Battle 2019 -voittaja!

Amin Iranmanesh – Copenhagen Barber Battle 2019 -voittaja!
26. kesäkuun 2019 sup@freemindsmedia.com

26. kesäkuuta 2019

Amin Iranmanesh – Copenhagen Barber Battle 2019 -voittaja!

Teksti: Gunnhild Bjørnsti (toim. Suvi Pölönen)
Kuvat: Carl D. Marshall

Ruotsin vuoden 2018 paras parturi -titteli takataskussaan Amin Iranmanesh Salon Randevusta Göteborgista, tuli ja korjasi mukaan myös pääpalkinnon ensimmäistä kertaa järjestetystä Nordic barber battlesta. Iman otti lavalla palkinnon vastaan onnellisena ja nöyränä. 

5.000:nen Tanskan kruunun shekki, kiillotettu pokaali ja lahjakassi kourassaan säteilevä voittaja astui lavalta Nordic Hair Expossa perheen ja kollegoiden onniteltavaksi. Liikuttunut ruotsalainen kertoi olevansa onnellinen voitosta.

”Aivan fantastinen fiilis! Olen niin otettu, että kohta itkettää”, kertoi Amin takahuoneessa Copenhagen Barber Battle -kilpailun voiton julkistamisen jälkeen.

Hän tunnusti, ettei ollut kuvitellut voivansa voittaa ja oli siitä syystä erityisen yllättynyt ja kiitollinen.

”Lahjakkaita partureita on niin paljon nykyään, että kilpailu on kiivasta. Tänään tein vain sen mitä osaan parhaiten.”

Viime vuonna Amin kilpaili ruotsalaisen parturikilpailun finaalissa.

”Viime syyskuussa kilpailin Tukholmassa ja muistan selkeästi kuinka riemuissani olin päästessäni finaaliin edustamaan läntistä Ruotsia”.

Amin päätyi voittamaan koko kisan ja näin hänestä tuli Barber of the Year 2018. Mikäli tämä ei vielä riittänyt, voitti hän myös ensimmäisen Copenhagen Barber Battlen, jossa kilpaili partureita Pohjoismaista.

”Amin ilmaisi itseään suorituksellaan joka oli puhdas ja toteutettu tarkkuudella. Tämän lisäksi hän näytti itsevarmuutta sekä tekniikallaan, että myös olemuksellaan. Meinaan siis sitä, että hänellähän oli valkoinen puku päällä finaalissa! Jo tämä kertoo itsevarmuudesta”, kertoi tuomarina toiminut Adee Phelan.

Kuinka valmistauduit kisaan?

”Kuulin kilpailevani vasta kuukausi sitten. Aloin heti katsomaan YouTube-videoita maailman parhaiden partureiden työskentelystä joiden avulla harjoittelin tekniikkaa.”

Amin on käynyt kampaajakoulutuksen, mutta parturoimisen hän on opetellut ominpäin. Hän on työskennellyt parturina neljän vuoden ajan ja omistaa Salon Randevun Göteborgissa, jossa hänellä on nyt viisi työntekijää. Hiljattain hänet nimitettiin vuoden tulokkaaksi, jonka eliittiseremoniassa Ruotsin kuningas valitsee vuoden tulokkaan. Kyseessä on siis suuri kunnia.

Mitä aiot tehdä lähitulevaisuudessa?

”Aion jatkaa treenaamista kehittyäkseni paremmaksi parturiksi”, kertoi Amin ja hymyili leveästi.

Onnittelut Hair Magazinelta!

MAINOS