Mainos

Artikkelit

 • Artikkeli
  Zenz Saks fra hele Norden
  Artikkeli

  Zenz auttaa prostituoituja tyttöjä uuden elämän alkuun

  ZENZ:in tuella on toteutettu projekti, joka auttaa nuoria tyttöjä ja naisia kiinni parempaan elämään. Lue lisää projektista täältä!

 • Artikkeli
  Schwarzkopf 2019
  Artikkeli

  Viinyylinkiiltoa ja valokiteitä – Schwarzkopf Professional esitteli liikeystävälliset trendit

  Schwarzkopf Professional päivittää trendit pari kertaa vuodessa. Sen julkaisema satasivuinen essential looks on muhkea ja havainnollinen ammattilaisjulkaisu, joka ilmestyy myös suomeksi. Kuluvan vuoden viimeinen essential looks esittelee syys-ja talvikauden kolme trendiä. Katso kuvat!

 • Mainos

 • Artikkeli
  Instagram-vinkkejä kampaajille
  Artikkeli

  Instagram-vinkkejä kampaajille ja kampaamon omistajille

  Instagram on yksi tämän päivän vaikutusvaltaisimmista markkinointikanavista. Tässä artikkelissa on listattu hyväksi todettuja Instagram-vinkkejä asiakaskunnan kasvattamiseen tilisi kautta.

 • Artikkeli
  Artikkeli

  Löydä oikeat työntekijät kampaamoosi tai parturiliikeeseesi

  Uusien työntekijöiden löytäminen on aina suuri haaste. Usein on vaikea määritellä, millaista persoonaa ja työntekijää on hakemassa. Lue vinkkimme niin hakemusten seulomiseen kuin työhaastatteluun ja löydä juuri oikea henkilö tiimiisi.

 • Artikkeli
  Coty
  Artikkeli

  Coty

  Cotyn etsii hiusbrändeilleen uusia mahdollisuuksia liiketoimintansa uudelleen keskittämisen yhteydessä. Muutokset koskevat muun muassa Wella-, ghd- ja Sebastian Professional -brändejä.

 • Mainos

 • Q&A
  Wella Trend Vision Awards 2019
  Q&A

  Q&A Jussi Suominen

  Wella Trend Vision 2019 Creative Artist of the Year -tittelin vei tänä vuonna Jussi Suominen (Stage11, Helsinki). Jussi kuvailee Q&A-osiossa tuntojaan voiton jälkeen ja kertoo tulevista suunnitelmistaan ja unelmistaan.

 • Artikkeli
  International Hairdressing Awards 2020 finalists
  Artikkeli

  Tässä tulevat International Hairdressing Awards 2020 -kilpailun finalistit

  International Hairdressing Awards 2020 -kilpailun finalistit on julkaistu. Viisitoista finalistia pääsevät taistelemaan voitosta viidessä eri kategoriassa tapahtumassa, joka järjestetään Madridissa 16. helmikuuta 2020. 

 • Artikkeli
  Dyson Supersonic Professional
  Artikkeli

  Headbrands on nyt Dyson Supersonic Professionalin virallinen jälleenmyyjä

  Vuoden kampaamouutuus on täällä ja HeadBrands on saanut kunnian olla Dyson Supersonic Professional -hiustenkuivaajan jälleenmyyjä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

 • Mainos

 • Artikkeli
  Artikkeli

  Vaikuttavia esityksiä Gold Global Contest -kilpailussa Kööpenhaminassa

  750 kampaajaa eri puolilta Eurooppaa kokoontui Wallmansin mukaviin tiloihin Kööpenhaminaan seuraamaan ensimmäistä Gold Global Contest -kilpailua. Katso kuvat sunnuntai-illan upeista show’ista.

 • Artikkeli
  HeadBrands Xperience 2019
  Artikkeli

  Yhdessäoloa, hyggeä ja juhlintaa – HeadBrands Xperience

  Kampaajia ympäri Pohjolaa kokoontui viikonloppuna Lundiin HeadBrands Xperience -tapahtumaan inspiroitumaan ja viettämään aikaa yhdessä. HeadBrands esitteli suosituimpia brändejään ja vieraille tarjottiin elämyksiä moneen makuun.

 • Artikkeli
  Wella Trend Vision Finland 2019
  Artikkeli

  Wella Trend Vision Finland 2019

  Well Trend Vision Finland 2019 -kilpailu pidettiin tänä vuonna Wella Studiolla syksyisenä torstaipäivänä. Kultaa voittivat tänä vuonna Noora Kapanen (TPLA) ja Jussi Suominen (Stage 11).

 • Artikkeli
  Alternative Hair Show 2019
  Artikkeli

  Eva Strömblad menestyi Alternative Hair Show’ssa

  Loistokas ja inspiroivasta annistaan tunnettu tapahtuma Alternative Hair Show avasi ovensa yleisölle jo 37. kerran. Mukana oli lukuisia upeita ja värikkäitä show’ita, Tapahtuman yhteydessä jaettava International Visionary Award -palkinto annettiin tänä vuonna ruotsalaiselle Eva Strömbladille kategoriassa Cut & Color.