Mainos

Headbrands on nyt Dyson Supersonic Professionalin virallinen jälleenmyyjä

Headbrands on nyt Dyson Supersonic Professionalin virallinen jälleenmyyjä
29. lokakuun 2019 O. Karjalainen
Dyson Supersonic Professional

29. lokakuuta 2019

HEADBRANDS ON NYT DYSON SUPERSONIC PROFESSIONALIN VIRALLINEN JÄLLEENMYYJÄ

Teksti: Headbrands lehdistötiedote

Tämän vuoden kampaamouutinen on nyt laskeutunut – ja se on tehty meillä Headbrandsillä, joka on nyt DYSON Supersonicin virallinen jälleenmyyjä Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. – Olemme ylpeitä siitä että Headbrands on saanut kunnian olla virallinen jakelija Pohjoismaissa, sanoo Headbrandsin toimitusjohtaja Fredrik Gelkner.

Tämän vuoden kampaamouutinen on nyt laskeutunut – ja se on tehty meillä Headbrandsillä, joka on nyt DYSON Supersonicin virallinen jälleenmyyjä Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa.

– Olemme ylpeitä siitä, että Headbrands on saanut kunnian olla virallinen jakelija Pohjoismaissa, sanoo Headbrandsin toimitusjohtaja Fredrik Gelkner.

Kyllä, se on totta. Dysonin Supersonic Professional Edition on nyt tullut Pohjolaan – ja HeadBrands on tämän ammattimaisen hiustenkuivaajan jälleenmyyjä.

– Asiakaspalautteemme voidaan kiteyttää yhdeksi sanaksi: “VIHDOINKIN!”. Moni kampaaja on kauan halunnut hankkia tämän ammattilaisversion, mutta he eivät ole tienneet, mistä sen saisi, Fredrik sanoo. Hiustenkuivaaja tuotiin Ruotsin, Tanskan, Norjan ja Suomen markkinoille 9. syyskuuta – ja varasto myytiin loppuun vain kolmessa päivässä.

– Kysyntä on ylittänyt odotuksemme selkeästi, myimme tuotteen loppuun heti paikalla. Käymme Dysonin kanssa jatkuvaa vuoropuhelua, ja arvioimme pääsevämme tasatahtiin kysynnän kanssa lokakuun aikana.

Supersonic Professionalillaan Dyson on määritellyt hiustenkuivaajan ja sen toiminnot uudelleen, ja se on ollut pitkään suuri puheenaihe kampaamomaailmassa. Se on nimittäin maailman ensimmäinen hiustenkuivaaja, jonka moottori on kahvassa, joten painopiste keskittyy käteesi. Siten hiustenkuivaajan tasapainossa pitäminen on helppoa, ja sitä on helpompi pidellä myös pitempiä aikoja. Sen moottori on keskimäärin kuusi kertaa tavallisia hiustenkuivaajia nopeampi, ja se tuottaa kaksi kertaa niitä voimakkaamman ilmavirran. Tuloksena on hiusten nopeampi kuivuminen ilman turhaa lämmönkäyttöä. Dysonin insinöörit ovat lisäksi hienosäätäneet moottorin äänensävyä tuottaakseen kuulumattoman taajuuden, mikä antaa salonkiin miellyttävän äänentason.

Osana toiveestamme olla kampaajien paras ystävä haluamme myös tarjota heille parhaat tuotteet. Dyson Supersonic Professional on takuuvarmasti sellainen tuote.

 

Lue myös: HeadBrandsin Tom Skou ei unohda leikin tärkeyttä

MAINOS