Mainos

Hair Magazine yhteistyössä Salon International -messujen kanssa

Hair Magazine yhteistyössä Salon International -messujen kanssa
21. syyskuun 2017 bal@freemindsmedia.com

21. syyskuuta 2017

Hair Magazine yhteistyössä Salon International
-messujen kanssa

Freeminds Media, yli 35 000:lle alan pohjoismaiselle ammattilaiselle jaettavan Hair Magazine -lehden julkaisija, on nyt ryhtynyt yhteistyöhön Salon International -messujen kanssa. Kyseessä on kampaamoalan inspiroivimmat messut Euroopassa, ja Freeminds Mediasta tuli messujen pohjoismainen mediakumppani. Yhteistyö tarkoittaa muun muassa sitä, että Hair Magazinen lukijat saavat upeita tarjouksia Lontoon ExCeLissä 14.–16. lokakuuta 2017 järjestettäville messuille.

Hair Magazine i samarbete med Salon International

Lokakuussa Salon International kutsuu alan ammattilaiset vuoden suurimpaan tapahtumaan ja yksille alan kiinnostavimmista messuista koko maailmassa. Messuilla on edustettuna yli 400 tuotemerkkiä, ja eri puolilta maailmaa saapuville vieraille on tarjolla laaja valikoima tapahtumia, näyttelyjä, workshopeja ja lanseerauksia. Salon International on oikea paikka, jos haluat inspiroitua uusimmista trendeistä ja tekniikoista, nähdä uusimmat tuotelanseeraukset ja päästä tutustumaan läheltä alan johtohahmoihin.

Ainutlaatuinen tilaisuus
Hair Magazine -lehteä Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa julkaiseva Freeminds Media on tehnyt Salon Internationalin kanssa sopimuksen, joka tekee siitä messujen virallisen pohjoismaisen mediakumppanin. Näin ollen se tulee jakamaan lukijoilleen uutisia ja tietoja kyseisestä tapahtumasta.

– Olemme erittäin ylpeitä saadessamme olla Salon Internationalin pohjoismainen yhteistyökumppani, sanoo Freeminds Median päätoimittaja Camilla Svensson. Iso-Britannian partureilla ja kampaajilla on vahva asema, ja olemme iloisia voidessamme antaa lukijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea tämä maailman johtava alan tapahtuma.

Hair Magazine i samarbete med Salon InternationalHair Magazine i samarbete med Salon International

– Olemme iloisia voidessamme työskennellä Camillan ja Freeminds Median tiimin kanssa saadaksemme pohjoismaisia alan ammattilaisia messuille. Täällä esitellään näyttämöllä uusimpia hiustrendejä, erilaisia tekniikoita ja vakiintuneita tuotemerkkejä sekä annetaan vinkkejä ja tehdään uusia tuotelanseerauksia, sanoo Salon International -messujen toimitusjohtaja Jayne Lewis-Orr.

Matkusta Hair Magazinen kanssa Lontooseen!
Paitsi että saat runsaasti inspiraatiota lukemalla messuista Hair Magazine -lehdestä, voit nyt saada myös hyviä tarjouksia Salon Internationalin sisäänpääsylipuista, jotta pääset itse kokemaan kaiken paikan päälle Lontooseen. Hair Magazinen lukijana saat 10 %:n alennuksen messujen sisäänpääsylipuista, ainutlaatuisen mahdollisuuden seurustella alan ammattilaisten kanssa ja muita kiinnostavia etuja.

Lisätietoa tulee vähitellen, mutta varaa jo nyt 14.–16. lokakuuta 2017 kalenteriisi.

Hair Magazine i samarbete med Salon International

Salon International -messut

  • Salon International -messut järjestetään 44. kertaa.
  • Tapahtuman järjestäjänä toimii Hairdressers Journal International -lehti.
  • Messujen tapahtuma-alue on lähes 25 000 neliömetrin kokoinen, ja sinne saapuu 250 maailmanluokan näytteilleasettajaa ja taiteilijaa.
  • Viimevuotinen show houkutteli kolmen intensiivisen messupäivän aikana 38 876 kävijää
    60 eri maasta.
  • Messut järjestetään 14.–16. lokakuuta Lontoon ExCeLissä.

Teksti: Hair Magazine
Kuvat:
Salon International


MAINOS