Mainos

Hair Magazine #3 -teaser

Hair Magazine #3 -teaser
23. syyskuun 2019 O. Karjalainen

23. syyskuuta 2019

Odotus palkitaan pian – Hair Magazine #3 on jo matkalla!

Ihanan ja lämpimän kesän jälkeen on tullut aika ottaa sateenvarjo esille ja kaivaa postin seasta esille uunituore Hair Magazine. Kääriydy vilttiin teekupin kanssa ja nauti uusimmasta Hair Magazinen numerosta, josta tarjoamme hiukan esimakua alla.

Kesä oli meidän osaltamme erittäin jännittävä Kööpenhaminassa järjestetyn, lajissaan ensimmäisen Nordic Hair Awards and Expo -tapahtuman ansiosta. Fantastinen päivä täynnä inspiraatiota ja elämyksiä kampaamoalan toimijoille sekä myös lehtemme toimitukselle.

Tässä numerossa keskitymme siis Nordic Hair Awardsista raportointiin ja tapahtuman jälkitunnelmiin. Mukana lehdessä on muun muassa täydellinen raportti tapahtuman kulusta, Nordic Hairdresser of the Year -palkinnon voittajan Harri Åkerbergin haastattelu ja henkilökuvia muista lahjakkaista kampaajista ja partureista, jotka veivät voiton omissa sarjoissaan. Lisäksi voit tutustua inspiroiviin ja upeisiin show’ihin, joita järjestettiin pää- ja livelavalla (main stage ja live stage) pitkin tapahtumapäivää.

Tapasimme myös great cut academyn johtajan Tepa Imppolan, joka kertoi meille näkemyksistään muuttuvasta alasta ja sen jatkuvasti laajenevista vaatimuksista. Great cut academy on kotimaisen kampaamoalan helmi eikä suotta — laatu on avainasemassa, ja yksityiskoulun opiskeluihin valikoituvat vain motivoituneimmat ja ahkerimmat opiskelijat.

Tämä kaikki ja paljon muuta uusimmassa Hair Magazinessa.

Lukuiloa!

MAINOS