Mainos

INOA juhli kymmenettä vuottaan

INOA juhli kymmenettä vuottaan
20. helmikuun 2019 sup@freemindsmedia.com

20. helmikuuta 2019

INOA juhli kymmenettä vuottaan

Teksti ja kuvat: Patricia Egardsson

L’Oréal Professionnel kutsui juhlistamaan ammoniakittoman INOA-hiusvärinsä 10-vuotisjuhlaa. Juhlat pidettiin L’Oréalin pohjoismaiden pääkonttorissa Kööpenhaminassa, jossa Cim Mahony ja My Sacha pitivät luennon ja antoivat muotoiluvinkkejä, sekä päästiin kokeilemaan hiuskäsittelyitä ja ylellinen illallinen Köpiksen keskustassa.

Juhlistaakseen INOA:n 10-vuotista taivalta kutsui L’Oréal Professionnel väkeä heidän showroomiinsa 7:teen kerrokseen, josta oli upea näköala Kööpenhaminan kattojen ylle. INOA, joka on suoraväri, jota on buustattu öljyllä, lanseerattiin 2009, minkä jälkeen sillä on tehty yli 500 000 värikäsittelyä Pohjoismaissa. Väri on kaiken lisäksi ammoniakiton.

Cim Mahony esitteli trendisuuntauksia catwalkilla.

Tanskalainen tähtikampaaja Cim Mahony oli paikalla näyttämässä viimeisimmät trendisuuntaukset catwalkilla. Yksi vuoden 2020 suurimmista trendeistä on glamin paluu, luonnollisten kutrien pitkän hallitsemisen jälkeen.  Lisäksi hän kertoi miksi oli alunperin päättänyt valita INOAn kampaamoonsa viisi vuotta sitten. Kampaamo nimittäin oli vanhassa rakennuksessa, jossa oli olematon ilmanvaihto, mistä syystä oli itsestäänselvyys että oli valittava värisarja ilman ammoniakkia.

Kansainvälisesti tunnettu My Sacha värjääjä yhdessä L’Oreal Profesionnelin education manager Heidi Petersenin kanssa.

Tätä tilaisuutta varten Pariisista paikalle lentänyt ranskalainen väri- ja tähtimuotoilija My Sacha (Sacha De Carteret)  tarjosi muotoiluvinkkejä ja how-to-opastuksia. Hänkin kertoi näkemyksensä vuoden 2020 trendikattauksesta, jolloin suurin trendi tulee olemaan ’Back to Glam’, jossa fokus on monimuotoisuudessa.

Juhlat päätettiin ylelliseen illalliseen yhdessä L’Oreal Professionnelin sekä heidän uusien pohjoismaisten lähettiläiden kanssa: Philine Roepstorff, Ida Sjunnesson, Filippa Larsson Moulier sekä Tsutsumi Hoang, jotka voivat nyt kaikki kutsua itseään #HairColorHoney.

MAINOS