Mainos

Jokainen voi tehdä hyvää ympäristöllemme ja ilmastolle

Jokainen voi tehdä hyvää ympäristöllemme ja ilmastolle
29. toukokuun 2019 sup@freemindsmedia.com

29. toukokuuta 2019

Jokainen voi tehdä hyvää ympäristöllemme ja ilmastolle

Teksti ja kuvat: Zenz

Kuluttajat hakevat yhä enemmän ja enemmän terveellisiä ja ympäristöystävällisiä tuotteita. YK:n kansainväliset kestävän kehityksen tavoitteet, sekä kuluttajien toiveet tuotteista ja palveluista jotka tukevat tervettä ja kestävää elämäntapaa, ovat syitä miksi kauneusala muuttuu.

Joutsenmerkin toteuttaman tuoreen tutkimuksen mukaan 63% pohjoismaisista kuluttajista on tietoisia, ja haluavat ostaa tuotteita, joista tietää varmuudella että niiden sisältö, tuotanto tai pakkaus ei vahingoita ympäristöä tai kuluttajaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että kampaamoiden kannattaa tarjota tuotteita, jotka täyttävät nämä vaatimukset. Tuotteiden etiketit nousevat tässä tärkeäksi, sillä ne ovat kampaamon ja asiakkaiden ainoa todiste siitä, että tuote ei sisällä terveydelle tai ympäristölle vahingollisia ainesosia.

Monet valmistajat ja kampaajat ovat jo hyvällä kursilla kohti vihreämpää kampaamoa. Zenz on ottanut varta vasten YK:n kestävän kehityksen tavoitteet mukaan osaksi tuote- ja toimintakehitystään. Zenz haluaa jakaa tieto-taitojaan, jotta koko hiusala saadaan täyttämään YK:n globaalit tavoitteet kestävälle kehitykselle.

Mikäli olet tulossa Nordic Hair Awards and Expo -tapahtumaan, tule tapaamaan Zenz ja kuule lisää mitä voit tehdä ympäristön, ilmaston ja terveyden puolesta kampaamossasi – myös ne pienet muutokset ovat mukana tekemässä muutosta.

Lue lisää Joutsenmerkin raportista

MAINOS