Mainos

Kesäinen hiushoroskooppi

Kesäinen hiushoroskooppi
26. kesäkuun 2019 bal@freemindsmedia.com

26. kesäkuuta 2019

Kesäinen hiushoroskooppi

Viimeisimmän horoskoopin olet saattanut jo lukea, mutta oletko jo nähnyt mitä tähdet sanovat kesän kampauksestasi? Galaktisen kampausennusteen voit lukea Hair Magazinen hiushoroskoopista. Oletko kokeillut useita hiustyylejä vuosien mittaan ja miettinyt mikä niistä sopi sinulle parhaiten? No, nyt sinun ei tarvitse enää miettiä, sillä täältä voit lukea missä asennossa planeetat ovat sinun kampauksellesi, ainakin täksi kesäksi!

Hair Magazine hiushoroskooppi - Vesimies

Vesimies
21. tammikuuta – 18. helmikuuta

Vesimiehelle beach hair on se tyyli, joka antaa tarvittavan liikkuvuuden kesäksi, jotta hän voi elää vapaana virraten. Hiuksien tulee olla auki rennosti lainehtien, jotta hänestä huokuu luonnonvoimaista seksikkyyttä, joka vetoaa sekä kumppaniin, että merta rakastaviin sinkkuihin.

Vinkki: Pidä suolaspray aina laukussa, jotta voit freessata tyyliä päivän mittaan, mikäli satut poistumaan tyrskyjen ääreltä.

Hair Magazine hiushoroskooppi - Kalat

Kalat
19. helmikuuta – 20. maaliskuuta

Wet look antaa kaloille puhtaan ja sukkelan olemuksen. Wet look tulee antamaan sinulle itsevarmuutta ja halua hakea uusia elämyksiä, sekä ottaa kesä haltuun myrskyn voimalla. Hiuksiesi tulee olla märät ja taaksekammatut. Kampauksesi tulee varastamaan muiden huomion, sillä tulet näyttämään syötävän hyvältä. Tällä tyylillä et saalista onnenonkijaa katiskaasi, vaan nappaat oikean pedon.

Vinkki: Ota aina mukaan kampa ja geeliä, ettei kampaus ala harottamaan.

Hair Magazine hiushoroskooppi - Oinas

Oinas
21. maaliskuuta – 20. huhtikuuta

Oinaille toimivat space buns -nutturat, jotka toimivat hyvinä puskureina kesäruuhkissa tien päällä ja festariporteilla. Hiukset tulee punoa, jonka jälkeen ne kieritetään kahdeksi nutturaksi takaraivon päälle. Kampauksen kuuluisi olla osa kokonaislookkia, joka näyttää muille, että et pelkää tehdä mitä haluat.

Vinkki: Osta ponnareita, jotka sopivat hiustesi väriin, jotta ne ei näy hiuksista.

Hair Magazine hiushoroskooppi - Härkä

Härkä
21. huhtikuuta – 21. toukokuuta

Härän kesäkampaus on spikes eli piikit. Tämä klassikko 90-luvulta tekee härästä härskimmän, mitä kyseinen tähtimerkki kaipaa kuivan kevään jälkeen. Hiukset jaetaan halutun kokoisiin osioihin, joista vedetään joko pystysuoria, tai taaksepäin sojottavia piikkejä. Piikkeihin takertuu varmasti muutama kiva kesäkaveri.

Vinkki: Älä unohda vahaa kotiin, jos sadesää tai liian moni kesäkaveri vetää hiukset lysyyn.

Hair Magazine hiushoroskooppi - Kaksoset

Kaksoset
22. toukokuuta – 21. kesäkuuta

Kaksosille on tavanomaista, että hiukset haluavat jakaantua kahteen. Niille luonnollinen kaksinaisuus on syytä kietoa kahteen muhkeaan lettiin, mutta jottei hiukset koe eroahdistusta, kannattaa letit laittaa pään taakse. Vaihtamalla letitystekniikkaa voit luoda kummallekin letille oman luonteen. Jos haluat tehdä kaksosista täysin erilaiset, voit värjätä toisen letin kreisivärillä. Näiden lettien kanssa ei paljon muuta seuraa kaipaakkaan.

Vinkki: Katso Youtubesta erilaisia letitysvinkkejä, tai katso Instagramista @lettileipuri

Hair Magazine hiushoroskooppi - Rapu

Rapu
22. kesäkuuta – 22. heinäkuuta

Rapujen  hiukset on pois naaman edestä, punoksilla tai leteillä, ylös kiinnitettynä. Kampaus takaa hyvän näköyhteyden kaikkiin suuntiin kulkiessasi, joka sopii täydellisesti rannalla ravaamiseen.

Vinkki: Hiukset kannattaa kiinnittää erityisen hyvin, ettei hyvännäköiset henkilöt jää huomaamatta takaviistossa.

Hair Magazine hiushoroskooppi - Leijona

Leijona
23. heinäkuuta – 23. elokuuta

Leijonat löytävät äänensä ja saavat vimmatusti voimaa, mikäli he satsaavat suureen pehkoon tänä kesänä. Hankkimalla permiksen, säästyy joka-aamuiselta sähläykseltä, minkä ansiosta jää enemmän aikaa metsästämiseen. Tunne kuinka kaikkien katse kääntyy sinuun, kun kiihdytät juoksuun kävelytien yli, he eivät voi olla huomaamatta tällaista villipetoa.

Vinkki: Mitä isompi tukka sitä villimpi jellona.

Hair Magazine hiushoroskooppi - Neitsyt

Neitsyt
24. elokuuta – 23. syyskuuta

Neitsyttä koristavat haltija-kukkaistyttö-hiukset, jotka tuovat kunnioitettavan koskemattomuuden auran neitsyelle. Isot lainekiharat tai melkein suorat hiukset kiinnitetään ohimoilta pään taakse, ja päätä tulee koristaa kukkia, nauhoja tai muita viattoman kauniita koristeita. Neitsyt saa tällä kampauksella oman rauhan, jotta voi rentoutua maksimaalisesti kesälomalla.

Vinkki: Ripottele kukkia tai muuta elävää hiuksiisi lisätäksesi metsähenkistä mysteeriä.

Hair Magazine hiushoroskooppi - Vaaka

Vaaka
24. syyskuuta – 23 lokakuuta

Vaa’an kohdalla kallistuu tähdet ja planeetat sille kannalle, että vaa’an kampauksen täytyy olla epäsymmetrinen, jotta pääsee yhteyteen synnynnäisen tasapainottelukykynsä kanssa. Toispuoleinen tyyli tulee tuomaan jännitystä ja liikettä vaa’an kesään.

Vinkki: Tee hiuksiin erikokoisia lenkkejä, mikä korostaa epäsymmetristä lookkia.

Hair Magazine hiushoroskooppi - Skorpioni

Skorpioni
24. lokakuuta – 22. marraskuuta

Skorpionin kampaus on osioihin jaettu poninhäntä. Tämä häntämäinen lisäke tekee skorpionista pelottoman ja vaikuttavan näköisen. Poninhännän osioita kannattaa pörröttää tai muuten tuunata, jotta näky on entistäkin jännittävämpi.

Vinkki: Sopii erityisen hyvin mustille, tummanruskeille ja muille tummasävyisille hiuksille.

Hair Magazine hiushoroskooppi - Jousimies

Jousimies
23. marraskuuta – 21. joulukuuta

Jousimiehelle korkea poninhäntä on osuvin kampaus kesään. Siten pitkät jouhet pääsevät esiin, kun ne pyörivät leikkisästi ympäri päätä. Kampaus antaa energisen tunteen, kun reissaa kesällä, riippumatta siitä onko liike psyykkistä vai fyysistä. Poninhännän tulee olla mahdollisimman siisti, joten kiharahiuksisten tarvitsee suoristaa hiukset. Lisää mahdollisimman paljon kiiltoa tuotteilla.

Vinkki: Kiinnitä pienet harottavat hiukset lakalla, viimeistelläksesi sleekin lookin.

Hair Magazine hiushoroskooppi - Kauris

Kauris
22. joulukuuta – 20. tammikuuta

Kauriille voimaa kesäksi antaa korkea ja siisti nuttura. Hiusten tulee olla vastapestyt ja niskan tulee olla ajeltu antamaan särmikästä ja militanttia lookkia. Näin annat ymmärtää, että on tosi kyseessä, etkä ole tullut pelleilemään.

Vinkki: Ehkä kannattaisi relata välillä, onhan nyt kesä!

 

MAINOS