Mainos

Lyhyttä ja värikästä

Lyhyttä ja värikästä
4. kesäkuu 2019 sup@freemindsmedia.com

04 kesäkuuta 2019

Lyhyttä ja värikästä

Teksti: Kristine Larsen (toim. Suvi Pölönen)

Kesä on viimein saapunut ja vihdoin tarkenee heittää talviturkin nurkkaan. Kuontalo on aika saada kuriin ja oikein kunnolla, nimittäin buzzcut-tukkakin alkaa olla jo tuttu näky sukupuolesta riippumatta. Mutta, trendikkäimmät värjäävät nyt lyhyen tukan kreisiväreillä. Nähdäänkö kesän värikkäimmät trendit hiuksissa, kuteiden sijaan?

Pariisilainen dj Kiddy Smile nähdään usein värikkäässä siilitukassa ja äärimmäisen rohkeissa ja prameilevissa asuissa. Kuvan yksityiskohtainen pääkoru ja roosa tukka luovat futuristisen yhdistelmän. We like!

View this post on Instagram

💗

A post shared by kiddysmile (@kiddysmile) on

Martina Rawet, Billy’s Bumble and bumble kampaamosta Oslossa, joka on finalistina edustamassa Norjaa Nordic Hair Awardsissa Nordic Young Talent 2019 -sarjassa, inspiroitui Kiddy Smilen tyylistä ja loi värikkäitä lookkeja lyhyisiin hiuksiin.

Stephan Swearingen lisäsi feidileikkaukseen ajankohtaisen vivahteen värjäämällä hiukset sähkönsinisiksi. Pieni kihara päällä luo pehmeyttä kontrastissa alaosan karkeamman näköisen tekstuurin kanssa.

Dubaissa sijaitseva Hair Creators Academy on valitsi myös laventelin sävyn asiakkaan hiuksiin.

Jaa hiuskuvasi Hair Magazinen Instagramissa!
Rakastamme löytää inspiraatiota upeista kamapuksista ja hiuksista, ja erityisesti tykkäämme nähdä teidän lukijoiden kädenjälkeä!
Jaa kuvasi kanssamme käyttämällä #hairmagazinefi hashtagia, ja kuvasi voi päästä seuraavaan inspiraatioartikkeliimme.

MAINOS