Mainos

Varaslähtö L’Oréal Professionnelsin uuteen Majirel Glow -kestoväriin

Varaslähtö L’Oréal Professionnelsin uuteen Majirel Glow -kestoväriin
26. kesäkuun 2019 sup@freemindsmedia.com

26. kesäkuuta 2019

Varaslähtö L’Oréal Professionnelsin uuteen Majirel Glow -kestoväriin

Teksti & kuvat: Camilla Svensson

L’Oréal Professionnel lanseeraa uuden kestovärin syyskuun alussa. Muutamat valikoidut kampaajat pääsivät kokeilemaan ja tutustumaan väriin jo nyt kesällä.

Lähes 20 kampaajaa, sekä 20 influenceria oli mukana L’Oréal Professionnelin workshopissa, jossa testailtiin Majirel Glow -kestovärejä The Lab-studiolla Kööpenhaminassa. Päivän ohjelman esitteli Lars Gejlager, pohjoismaiden tekninen johtaja, joka kertoi uusista väreistä, jotka antavat luonnollisemman näköisen lopputuloksen.

Kampaajat testasivat Majirel Glowia sekä tummiin, että vaaleisiin tupsuihin nähdäkseen miten väri toimii eri pohjavärien kanssa.

”Majirel Glow on uusi sarja Majirelilta, joka luotiin tarjoamaan luonnollisia, kiiltäviä (glossy) sävyjä”, kertoo Lars.

”Olemme huomanneet suuren joukon ihmisiä, jotka pitävät luonnollisista, auringonsuutelemista sävyistä ja Majirel Glow edustaa tätä. Kyseessä on läpikuultavampi kestoväri, joka antaa runsaasti kiiltoa.”

Vaikka Majirel Glow on kestoväri, on se kuitenkin läpikuultavampi ja täten se sallii enemmän hiusten oman värin vivahteita paremmin. Siksi pohjaväri on entistä tärkeämpi upean värjäystuloksen saamiseksi. Majirel Glow -värejä on kymmenen eri sävyä sekä kirkas sävy, joka mahdollistaa värien tuunauksen asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Workshopin alussa kampaajat testailivat värejä hiustupsuihin.

Jaana Mäyrä (kampaaja oikealla) Sydämen Pohjasta oli mukana testaamassa uusia läpikuultavampia värejä.

Tutustuakseen väreihin ja niiden toimintaan paremmin pääsivät kampaajat testailemaan eri sävyjä eri lähtökodissa, ennen kuin oli aika testata väriä mallien hiuksiin. Lähes 20 pohjoismaista influenceria saivat itselleen räätälöidyt luonnolliset värit.

Jaana Mäyrä Sydämen Pohjasta -kampaamosta oli yksi testaamaan päässeistä kampaajista.

”Päivä on ollut mahtava. On ollut tosi hauskaa ja mallini oli upea. Tykkään tästä uudesta ulottuvuudesta, jonka Glow tuo Majireliin, sillä se mahdollistaa lisää luovuutta värin käytössä. Majireliin voi luottaa että se peittää harmaat ja saa tasaisen lopputuloksen halutessa, ja nyt lisänä Majirel Glow värien kanssa saa luoda läpikuultavia heleitä lopputuloksia.”

Hair Magazinen Alexandra Malmborg sai muodonmuutoksen Majirel Glow väreillä. Koska Alexandra käyttää jo vallentavaa sprayta hiuksiinsa, ei muodonmuutos ollut kovin radikaali. Pohjaa ja kaulaa vaalenettiin antamaan tasaisempi tulos, minkä jälkeen Majirel Glow väreillä haalennettiin keltaisuutta antamaan kylmempi lopputulos ja enemmän kiiltoa.

Alexandra ennen muodonmuutosta.

Katso lisää kuvia galleriasta:

MAINOS