Mainos

Meistä

Tervetuloa Hair Magazineen!

Hair Magazine on Pohjolan suurin kampaamoalan lehti. Lukemalla printtilehteämme, nettisivujamme ja seuraamalla some-kanaviamme pysyy ajan tasalla kaikesta tärkeästä mitä kampaamoalalla tapahtuu – kotimaisella ja kansainvälisellä tasolla.

Hair Magazine, jonka omistaa Freeminds Media A/S, jaetaan maksutta kaikille rekisteröityneille kampaajille ja partureille Pohjoismaissa, neljä kertaa vuodessa. Pohjoismaiset lehdet tavoittavat noin 43.000 kampaajaa, joista 8.000 on Suomessa.

Freeminds Media

Freeminds Media A/S on mediatoimisto, joka tuottaa niche-mediaa niin verkossa kuin painettunakin – erikoistuen etenkin hiusalaan. Freeminds Media perustettiin Tanskassa vuonna 2002, ja on tänä päivänä vahvempi kuin koskaan.

Kasvamme hurjaa vauhtia ja olemme aina kiinnostuneita uusista yhteistyökumppaneista ja mahdollisuuksista laajentaa yritystämme. Ota meihin soittamalla kirjoittamalla osoitteeseen hello@freemindsmedia.com, jos sinulla on vinkkejä, risuja tai ruusuja.

Saa Hair Magazine ilmaiseksi

Hair Magazinea, joka on tanskalaisen Freeminds Media A/S:n omistuksessa, jaetaan ilmaiseksi Pohjoismaiden kaikille rekisteröidyille parturi-kampaajille kuusi kertaa vuodessa. Lehdet tavoittavat Pohjoismaissa noin 43 000 rekisteröityä parturi-kampaajaa, joista 7 200 Suomessa.

Jos et tuntemattomasta syystä ole saanut lehteä, autamme mielellämme! Lähetä meille sähköposti Y-tunnuksesi, kampaamosi nimen ja osoitteen kanssa osoitteeseen hello@freemindsmedia.com

Tilaa Hair Magazine

Haluatko kampaamoosi useamman kuin yhden kappaleen? Tai etkö ole parturi-kampaaja, mutta haluaisit silti Hair Magazinen postilaatikkoosi? Rekisteröidy tilaajaksi ja saa uusimmat hiusalan uutiset suoraan kotiinkannettuina neljästi vuodessa. Hair Magazine Suomi maksaa 8,50 €/numero tai 50€/vuositilaus + postikulut.

Ota yhteyttä osoitteeseen hello@freemindsmedia.com ja tilaa.

Hair Magazine yhteistyökumppanit

Täällä voit nähdä Hair Magazine -kumppanit:

Lue meidän
Mediatiedot

Mainostajan tiedot

Painatus

Hair Magazine on hiusalan ammattilaisille suunnattu lehti Pohjoismaissa. Lehti on tarkoitettu kampaamoiden omistajille, kampaajille, partureille, stylisteille, assistenteille sekä hiusalaa opiskeleleville, ja on itsenäinen ulkopuolisista vaikuttajista. Hair Magazinea jaetaan laajalti alan kampaamoihin ja kouluihin Suomessa.

Hair Magazine lehden sisällön ja itse lehden materiaalin laatu tekee lukuelämyksestä korkealaatuisen kokemuksen, joka pidentää sekä tehostaa mainosten vaikutusvoimaa.

Materiaalimääritykset:

  • Korkean Resoluution PDF-tiedosto
  • 4mm ylimääräistä tilaa reunoilla leikkaamista varten
  • Luettavaksi tarkoitetut elementit väh. 10mm reunasta
  • Kuvat 300 dpi
  • Värit CMYK
  • Fontit on sisällytettävä PDF-tiedostoon

Tarjoamme myös erikoismainoksia kuten esimerkiksi aukeamia, paksuja sivuja, postikortti, advertoriaali jne.

Digitaalinen

Hair-magazine.fi on B2B-sivusto, joka kohdistuu pelkästään hiusalan ammattilaisille. Työskentelemme heille suunnattujen kohdistetun mainonnan kanssa, mm. lehden, sosiaalisen median sekä nettisivujemme kautta.

Hair-magazine.fi-sivullamme tarjoamme monia erilaisia tapoja mainostaa. Valikoimissa on tällä hetkellä tuotetoimittaja- ja webshop-rekisteröinnit, pop-up mainokset, uutiskirjemainokset ja monet erilaiset bannerit.

Jos sinulla on kysyttävää joistakin edellä mainituista
ota yhteyttä meihin postitse.

Jos sinulla on hyvä tarina, alan toimijoita kiinnostavia uutisia tai muuta, mikä kiinnostaisi meitä Hair Magazinen toimituksessa, kirjoita meille sähköpostia! Ehkä juuri sinun uutisesi otetaan mukaan.

Hair Magazine ei ole vastuussa mahdollisista seisokkeista, heikentyneistä esteistä tai yhdisteiden ongelmista. Se ei palauta rahoja bannerien, mainosten tai rekisteröintien vuoksi. seisokit, joita Hair Magazine ei suoraan vaikuta, mukaan lukien luonnonkatastrofit, lakot, kaapeliviat suoraan tai välillisesti toimittajalta.