Mainos

Michael Shaun Corby

Michael Shaun Corby
7. lokakuun 2019 O. Karjalainen
Michael Shaun Corby

07. lokakuuta 2019

Michael Shaun Corby

Teksti: Camilla Svensson (toim. Kaj Kalin)
Kuvat: Camilla Svensson

Piikkisuorasta geometrisiin permiksiin. Michael Shaun Corby (Living Proofs Global Creative Director) vieraili Pohjoismaissa. Hair Magazine tapasi kansainvälisen tähden ja jutusteli viimeisimmistä trendeistä, miehen globaalista ammattikuvasta ja jokaista koskettavasta digitaalisesta vallankumouksesta.

Living Proof -brändin palveluksessa olevan Michael Shaun Corbyn titteli on Global Creative Director. Hair Magazine sai kiireiseltä mieheltä haastattelun Skandinavian vierailun yhteydessä. Michael on kuplivan iloinen tyyppi, ja hänen energiansa tarttuu, olipa kaveri sitten esiintymislavalla tai stylistien ympäröimänä backstagella.

Tätä juttua tehtiin backstagella samaan aikaan kun Michael viimeisteli mallia näytökseen. Hän kiertää hiuksia kapean raudan ympärille ja antaa kihartimen sitten jäähtyä.

”Syksy tuo takaisin muutamia viktoriaanisen aikakauden kiharrustekniikoita. Kuten näkyy, kiharrusrautani on tavanomaista kapeampi kuin yleensä. Valitsin siihen korkean lämpötilan saadakseni voimakkaamman näköisiä kiharoita, volyymia ja rakennetta. Tästä tulee tosi kihara kokonaisuus, ei Hollywoodin laineita tai peruskiharoita.”

 

Lue artikkeli kokonaisuudessaan lehdestämme.

Artikkeli julkaistiin Hair Magazinen 3. numerossa 2019.

MAINOS