Mainos

Aki-Matti Kallio – Nordic Women’s Hairdresser of the Year 2019 -voittaja

Aki-Matti Kallio – Nordic Women’s Hairdresser of the Year 2019 -voittaja
13. kesäkuun 2019 sup@freemindsmedia.com

13. kesäkuuta 2019

Aki-Matti Kallio – Nordic Women’s Hairdresser of the Year 2019 -voittaja

Teksti: Camilla Svensson & Kaj Kalin
Kuvat: Kai Sairanen & Claus Peckert

Luotuaan erinomaisen lookin tuomariston ja yleisön edessä Nordic Hair Awards and Expossa Kööpenhaminassa, tuomaristo palkitsi Aki-Matti Kallion, Bruk Hair Design, Nordic Women’s Hairdresser of the Year 2019 -voittajaksi.

”Esittele osaamistasi luomalla moderni naisten look, jossa keskitytään leikkaukseen, väriin, muotoiluun ja kokonaisvaikutelmaan.” Näin ohjeistettiin Nordic Women’s Hairdresser of the Year sponsored by Schwarzkopf Professional -sarjaa. Kahdeksan pohjoismaista finalistia loi uudelleen finaalilookkinsa livenä Nordic Hair Awards and Expossa, ja vaikka kilpailu oli tiukka, teki Aki-Matin työ suuren vaikutuksen tuomaristoon.

Tuomariston motivaatio:

”Vahvalla, minimalistisella, mutta silti voimakkaalla designilla, teknisellä tarkkuudella toteutettu, Nordic Women’s Hairdresser of the Year on luonut selkeän, tasapainoisen lookin, joka rikkoo rajoja”.

nders Schönemann, Schwarzkopf Professional Educational Manager, Aki-Matti Kallio, Nordic Women’s Hairdresser of the Year -voittaja, Hanna Ikonen, malli ja Ara Koivula, tuomariston jäsen. Kuva: Claus Peuckert

Aki-Matin lähettämät kilpailukuvat.

Stylisti: Aki-Matti Kallio
Makeup: Emilia Westman
Malli: Hanna Ikonen
Kuva: Heikki Salonen

Aki-Matti julistettiin voittajaksi palkintoseremoniassa illan aikana. Näin hän kommentoi voiton jälkeisiä fiiliksiään:

”Voitto ei ollut mikään itsestäänselvyys, sillä suomalaiseen tapaan en ”odottanut liikoja”. Voitto luo odotuksia tulevaisuuden suhteen, ilman muuta. Kaiken kaikkiaan tämä on ollut tiivis projekti. Se alkoi jo lähes puoli vuotta sitten.”

Päivän aikana Aki-Matilla oli paras tuki.

”Äitini, joka myös on kampaaja, oli mukana kannustamassa ja jännittämässä. Oli hienoa, että hän oli mukana. Nyt fiilikseni ovat sitä luokkaa, etten tiedä mitä sanoa. Tämä on jotain todella suurta!”

Aki-Matti viimeistelemässä kampausta Nordic Hair Awards and Expossa. Kuva: Claus Peuckert

Voittajalook uudelleen luotuna Nordic Hair Awardsissa 9. kesäkuuta. Kuva: Claus Peuckert

Lue Aki-Matin koko haastattelu Hair Magazinen seuraavasta numerosta.

MAINOS