Mainos

Linda Lehto – Nordic Editorial Stylist of the Year 2019 -voittaja

Linda Lehto – Nordic Editorial Stylist of the Year 2019 -voittaja
14. kesäkuun 2019 sup@freemindsmedia.com

14. kesäkuuta 2019

Linda Lehto – Nordic Editorial Stylist of the Year 2019 -voittaja

Teksti: Camilla Svensson & Kaj Kalin
Kuvat: Kai Sairanen & Claus Peckert

Linda Lehto, Hiusloisto, on ihka ensimmäinen Nordic Editorial Stylist of the Year sponsored by Kevin Murphy -voittaja. Lindan mustavalkoiset kuvat kertoivat kauniin tarinan täynnä tunnetta.

“Ilmeikäs kokoonpano ja viimeistelty konseptuaalinen idea. Nordic Editorial Stylist of the Year -voittaja kertoo häikäisevillä valokuvilla kauniin tarinan täynnä tunteita, yhdistäen hiukset ja muodin.” Näin tuomaristo kuvaili motivaatiotaan palkita Linda Lehdon hiustarina ensimmäiseksi Nordic Editorial Stylist of the Year 2019 -voittajaksi.

Nordic Editorial Stylist of the Year sponsored by Kevin Murphy -sarjan finaalissa kilpaili neljä työtä jotka tulivat Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Tuomaristo arvioi finalistien kuvat Nordic Hair Awards and Expon aikana Kööpenhaminassa ja Linda julistettiin voittajaksi illan palkintoseremoniassa.

Anker Geertsen, ICON Hairspa omistaja ja Kevin Murphyn Tanskan jakelija, Linda Lehto, Nordic Editorial Stylist of the Year -voittaja ja Line Bomholt, tuomariston jäsen. Kuva: Claus Peuckert

Stylisti: Heidi Marika Urpulainen
Makeup: Susanna Holm
Malli: Kati Vihonen
Kuva: Paula Kesäläinen

Linda kertoi voittolookin työstämisestä:

”Minulla on selkeä visio lopputuloksesta, kun aloitan kuvien tekemisen. Tässä työssä korostuu mallin sisäänpäin kääntynyt ilme ja hiusten liike. Tukka on päältä rauhallinen, mutta liike-energia on latvoissa.”

Lue Lindan koko haastattelu Hair Magazinen seuraavasta numerosta.

MAINOS