Mainos

Noir – Aistielämys Helsingin Sydämessä

Noir – Aistielämys Helsingin Sydämessä
2. lokakuun 2018 bal@freemindsmedia.com

02. lokakuuta 2018

Noir – Aistielämys Helsingin Sydämessä

Musta on ranskaksi Noir. Jos sen ääntää kuten pitää, tunnelma muuttuu salaperäiseksi ja ehkä vähän vietteleväksi. Mieleen tulevat öiset kadut, korkokenkien kopina ja vartaloa myötäilevät kotelomekot. Musta voi merkitä myös goottiromantiikkaa ja hämyisää steam punk-fiilistä. Helsingin sydämessä Noir merkitsee Suomen yllättävintä ja elämyksellisintä salonkia, joka on upotettu luomuviinibaarin sisuksiin.

Upea Salon Noir on toiminut kuvauspaikkana elokuvamaisen estetiikkansa takia.Upea Salon Noir on toiminut kuvauspaikkana elokuvamaisen estetiikkansa takia.

Salonkikonsepti
Salonki aloitti toimintansa keväällä 2012. Nimi Noir Concept kertoo missä mennään. Kyse on nimenomaan konseptista, tuoteideasta, jossa itse salonki löytyy baaritilan muodostavien seinien takaa. Siksi kauneuden ja komeudenhoitoon erikoistunut kampaamo on yllätys. Noirin sisuksissa olo on kuin Liisalla Ihmemaassa. Tyyli on sekoitus viktoriaanista vintagea, post-punkia ja teknoromantiikkaa. Harry Potter pitäisi paikasta – tunnelma on kuin taikakoulussa.
Ympäristön erikoislaatuisuus on huomattu. Noir on erinomainen kuvauspaikka. Kuvat näyttävät elokuvakohtauksilta.

Tytti Weckman ja Niina Lisitsin - Salon Noir
Tytti Weckman ja Niina Lisitsin – Salon Noir.

Oudon ja ihmeellisen salongin äidit ovat Niina Lisitsin ja Tytti Weckman. Niina on erikoistunut numeroihin ja Tytti markkinointiin. Viimeisten tilinpäätösten perusteella he ovat onnistuneet.

Salon NoirSalon Noir

Noir on käsite. Eikä vain kabinettimaisen sisustuksensa takia. Monen mielestä paikassa on Helsingin rennoin, mukavin ja taitavin henkilökunta. Henkilövahvuus on yhdeksän. Nuoret miehet voivat nauttia parran trimmauksesta ja kasvonaamion autuudesta salaisessa partahuoneessa. Morsiamet voivat hengähtää ja kaunistua privaattihuoneessa äitien, anoppien ja kaasojen skoolaillessa baarissa. Kaiken kukkuraksi täällä järjestetään myös Pop Up -tatskapäiviä.

Salon Noir

Lue koko artikkeli Hair Magazinen syyskuun numerosta

Teksti: Kaj Kalin
Kuvat:
Kai Sairanen

Katso lisää kuvia galleriasta:

{gallery/galleryblock?galleryid=555}

  


MAINOS