Mainos

Schwarzkopfin varaslähtö kevääseen

Schwarzkopfin varaslähtö kevääseen
12. helmikuun 2019 bal@freemindsmedia.com

12. helmikuuta 2019

Schwarzkopfin varaslähtö kevääseen

Talven keskellä Schwarzkopf tarjosi värikkään ja vauhdikkaan illan Alvar Aallon suunnittelemassa Marmoripiha-salissa, Helsingin Rautatalossa. Värikkäät ilmapallot ja mukaansa tempaavat tanssiesitykset nostattivat karnevaalitunnelman kattoon.

Dance Team by Lumière tanssijat saivat uudet hiussävyt Igora Vibrancella
Dance Team by Lumière tanssijat saivat uudet hiussävyt Igora Vibrancella.

Schwarzkopfin kokenut kouluttajatiimi Jani Lehto, Jani Valkeakari ja Linda Lehto toivottivat vieraat tervetulleiksi. Malleiksi oli valittu tanssiryhmä Dance Team by Lumière. Sen kaikki 9 jäsentä saivat hiuksiinsa uusiutuneet Igora Vibrance-kevytvärit. Sarjassa on kaikkiaan 68 uutta sävyä ja kolme hapetetta. Hapetteet mahdollistavat sen, että kampaajat voivat helposti valita joko geelin tai voidemaisen koostumuksen väliltä.

Uusi Igora Vibrance esiteltiin karnevaalitunnelmissa

Uusi Igora Vibrance esiteltiin karnevaalitunnelmissa

Uusi Igora Vibrance esiteltiin karnevaalitunnelmissaUusi Igora Vibrance esiteltiin karnevaalitunnelmissa.

Asiakkaat pyytävät nykyään kampaajilta tyylejä, jotka olisivat edukseen sosiaalisessa mediassa, eikä tämä suuntaus tule lähitulevaisuudessa hiipumaan. Päinvastoin, kampaajan työ edellyttää yhä enemmän luovaa ongelmanratkaisua ja kekseliäisyyttä. Asiakkaat haluavat vaihtaa hiusväriä mielensä mukaan, eivätkä ole valmiita sitoutumaan väriin pitkäksi aikaa.  Ammattilaisen olisi osattava tehdä toivottu muutos hetkessä ja samalla kuitenkin kyettävä suojelemaan ja hoitamaan asiakkaan hiuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Tähän tarkoitukseen uudistunut Igora Vibrance on ihanteellinen täsmätuote.

”Nestemäinen koostumus pienessä pullossa – sävytyksen voi tehdä pesupaikalla jopa 10 minuutissa! Värisävyt on suunniteltu niin, että kesto- ja kevytvärin yhteiskäyttö on helppoa ja saumatonta.” kertoi kouluttaja Jari Leino.

Dance Team by Lumière tanssijat saivat uudet hiussävyt Igora VibrancellaDance Team by Lumière tanssijat saivat uudet hiussävyt Igora Vibrancella

Dance Team by Lumière tanssijat saivat uudet hiussävyt Igora VibrancellaDance Team by Lumière tanssijat saivat uudet hiussävyt Igora Vibrancella

Paikalle juhlamielellä saapuneet kampaajat, joista monet olivat käyttäneet Schwarzkopf Vibrancea jo sen ensimmäisestä lanseerauksesta vuonna 2004, olivat ilahtuneita värisarjan uudesta tulemisesta. Uudistuneen kevytsävytteen lopputuloksia kehuttiin herkiksi ja vaihteleviksi. Etenkin sen uusi koostumus herätti uteliaisuutta ja moni sanoi tuskin malttavansa odottaa sen kokeilemista omassa salongissa.

Teksti: Kaj Kalin
Kuvat: Kai Sairanen


MAINOS