Mainos

Groomausharjoja Hercules Sägemannilta

Groomausharjoja Hercules Sägemannilta
31. tammikuun 2018 bal@freemindsmedia.com

31. tammikuuta 2018

Groomausharjoja Hercules Sägemannilta

Sarja hoitavia ja hellävaraisia harjoja, jotka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Pyöröharjoja löytyy neljässä koossa, jotka ovat ideaaleja käytettäviksi föönauksen yhteydessä tehden hiuksista sileät antaen niille kuitenkin volyymia. Eri harjat sopivat kaikkiin pituuksiin ja sopivat kiharille kuin suorillekin hiuksille. Harjan kahvaan on käytetty korkealaatuista puuta ja sen kärki on muotoiltu lievästi teräväksi jotta sillä voi jakaa hiuksia.

Groomausharjoissa on ilmatyynyt ja sen kaksi eri kokoa sopivat lyhyisiin ja puolipitkiin hiuksiin. Nämä harjat sopivat kaikkiin hiuslaatuihin ja niitä voi käyttää hiusten harjaamiseen, selvittämiseen ja volyymin lisäämiseen. Kahvan muotoilu on suunniteltu vahvan otteen takaamiseksi.

Lue myös: Hiilikuitukammat afrohiuksille Hercules Sägemannilta

Melaharjojen muotoiluun kuuluu ilmatyyny ja se on täydellinen antamaan hiuksille hoitoa ja kiiltoa. Harjaa löytyy pienemmässä koossa, joka on kätevä ottaa mukaan käsilaukkuun, sekä isompi koko päivittäiseen käyttöön. Sopii erinomaisesti pitkien tai paksujen hiusten selvittämiseen, kiharoiden harjaamiseen taaten hiuksille kiiltoa.

Muotoiluharja on suuri ja soveltuu pitkien hiusten harjaamiseen ja selvittämiseen, sekä kiharoiden luomiseen. Sopii kaikille hiustyypeille. Luonnolliset villisian karvat sekä polyamidiharjakset antavan kevyen hieronnan ja eloistavat hiuspohjaa.

Kampa on valmistettu 100% ebonititista, ja sen manuaalisesti pyöristetyillä, sileillä reunoilla on hellävarainen hoitava vaikutus hiuksiin ja hiuspohjaan.


MAINOS

MAINOS