Mainos

MAGN±T™

MAGN±T™
12. syyskuun 2019 sup@freemindsmedia.com
Magnet

MAGN±T™

12. syyskuuta 2019

Revlon Professional®  esittelee uuden Magn±t™-tuotesarjan: ensimmäisen, innovatiivisen tuotesarjan, joka on suunniteltu antamaan hiuksille täydellisen suojan ympäristön saasteita ja haittatekijöitä vastaan. Magn±t™-tuotteiden avulla voit neutralisoida ja ehkäistä ilmansaasteiden jättämiä kertymiä hiuksissa. Värisi pysyy kirkkaana pidempään.

Magnet™ -tuotteita voidaan käyttää yhdessä kaikkien hiusvärien ja vaalennusaine-brändien kansssa.

Magn±t™ Anti-pollution Micellar Cleanser

Tämä Micellar-puhdistustuote liuottaa saasteista johtuvia epäpuhtauksia hiuksista ja hiuspohjasta, vähentää hiuksiin kertyneitä pienhiukkasia sekä neutralisoi huonolaatuisen veden vaikutusta hiuksiin. Saatavana 250 ml ja 1000 ml.

Magn±t™ Anti-pollution Restoring Mask 

Hiusnaamio, joka vähentää hiukkaskertymiä ja ehkäisee vapaiden radikaalien kertymistä hiuksiin. Naamio auttaa vahvistamaan hiuskuituja ja tekee hiuksista helpommin kammattavat ja pehmeät. Saatavana 200 ml ja 500 ml.

 

Magn±t™ Anti-pollution Daily Shield 

Daily Shield jättää hiuksiin suojaavan kalvon, joka torjuu ympäristön haitallisia aineita ja vapaita radikaaleja. Tuote suojaa hiuksia myös UV-säteilyltä ja ennenaikaiselta vanhentumiselta sekä poistaa ja ehkäisee  esimerkiksi tupakansavusta johtuvaa pahaa hajua ja muita epäpuhtauksia. Saatavana 200 ml.

Magn±t™ Color Lock Repairing Shampoo 

Epäpuhtauksia poistava ja väriä kirkastava shampoo. Suojaa huonolaatuiselta vedeltä, vahvistaa hiusta ja saa hiusvärin kestämään pidempään.

Magn±t™ Pollution Neutralizer

Tämä tuote poistaa epäpuhtauksia ja saa värin hehkumaan kirkkaammin. Suojaa hiuksia metallijäämiltä, maksimoi värin intensiivisyyttä ja ehkäisee hiusvauroita. Saatavana 475 ml.

MAINOS

Relaterede produkter