Mainos

BRUNS Products esittelee uuden hiusmaskin

BRUNS Products esittelee uuden hiusmaskin
27. elokuun 2018 bal@freemindsmedia.com

BRUNS Products esittelee uuden hiusmaskin

BRUNS Products

BRUNS Products esittelee uuden hiusmaskin

– Täyteläinen kosteuspommi ihanilla ainesosilla

27. elokuuta 2018

BRUNSin uusi hiusmaski on syvähoitava, kosteuttava ja ravitseva maski, kuiville ja kuluneille hiuksille, joka sopii kaikille hiustyypeille. Sen täyteläinen ja paksu koostumus tekee siitä helpon levittää hiuksiin. Ainesosiin kuuluu mm. sheabutter, jojoba- sekä kookosöljy, jotka korjaavat ja ehkäisevät kaksihaaraisia, stimuloi hiuspohjaa sekä antaa nuorentavan tunteen hiuksiin.

Hiusmaski tuo pehmeyttä, kiiltoa ja vie pörröisyyttä hiuksista. Tulokset näkyvät ja tuntuvat hetkessä, ja maski toimii jopa erittäin kuluneisiin hiuksiin sekä kuiviin hiuslisäkkeisiin. Hiusmaskia saa kahta eri versiota:

Nr 22 HIUSMASKI LÄMMIN BERGAMOTTI – Käsintehty syvähoitava ja korjaava hiusmaski, joka tuoksuu kevyesti mausteisella vivahteella.

Nr 23 HIUSMASKI HAJUSTEETON – Käsintehty syvähoitava ja korjaava hiusmaski, joka on luotu eteerisille öljyille sekä parfyymeille allergisille, aran hiuspohjan omaaville, sekä myös heille jotka pitävät hajusteettomista tuotteista.

Vinkki!
BRUNS hiusmaski sopii erinomaisesti hiuksille, joilla on akuutti kosteutustarve, käytä joka hiustenpesun jälkeen kuukauden ajan. Hiusmaskia voi käyttää myös ’yömaskina’, jolloin sen annetaan vaikuttaa yön yli, ja huuhdellaan pois aamulla.

Katso myös: Harmooninen kookos shampoo ja hoitoaine Bruns Productsilta

MAINOS

MAINOS