Mainos

Uusi Kerasilk Color Portfolio Goldwelliltä

Uusi Kerasilk Color Portfolio Goldwelliltä
13. kesäkuun 2018 bal@freemindsmedia.com

13. kesäkuuta 2018

Uusi Kerasilk Color Portfolio Goldwelliltä

Laajentunut Kerasilk Color –valikoima tarjoaa ylellisen ja ainutlaatuisen värinhoitokokemuksen kampaamossa sekä täydelliset hiustenhoitotuotteet kotiin antaen hiuksiin pitkäkestoisen värinhohdon sekä täydellisen silkkimäisen pehmeyden.

Kerasilk Color Portfolio Goldwelliltä

Ainutlaatuinen Keralucent-teknologia, joka sisältää väriä hoitavaa silkkiä, low-molecular ja high-molecular Keratin Blends -aineosat ja Tamanu-öljyä, saa värikäsitellyt hiukset kiiltämään poikkeuksellisen upeasti ja samalla tuntumaan silkkimäisen pehmeiltä.

Kampaamossa tehtävä Kerasilk Color Brilliance -hoitopalvelu sisältää tämän innovatiivisen teknologian, joka takaa pitkäkestoisen muutoksen antaen hiuksiin poikkeuksellisen värinhohteen jopa kuuden viikon ajan, kun käytetään yhdessä täydentävien Kerasilk-kotihoitotuotteiden kanssa. Uusi palvelu, joka koostuu 3 uudesta hoitotuotteesta, antaa pitkäkestoisen suojan ja hoidon värikäsittelyn aikana. Se tarjoaa intensiivisen värinloiston ja hiukset, jotka tuntuvat ja näyttävät silkkimäisen pehmeiltä ja kiiltäviltä – hiukset säihkyvät sisältä ja päältä.

Brilliance Primer (kampaamokäyttöön)
Täydellinen pohjatuote luomaan maksimaalista hohtoa hiuksille. Formulan high-molecular Keratin Blend -ainesosat tasoittavat hiuksen pintaa ja kontrolloivat tasaista värinimeytymistä.

Brilliance Creator (kampaamokäyttöön)
Tuote ankkuroi Brilliance Primerin ja hiusvärin syvälle hiukseen parantaen ja pidentäen värinkestoa. Brilliance Creator tarjoaa pitkäkestoista vahvistusta ja suojaa mekaanisilta vaurioilta.

Brilliance Sealer (kampaamokäyttöön)
Tuote sinetöi värin ja silottaa hiuksen pinnan, antaen silkkimäisen tunnun hiuksiin ja tekee hiuksista ylivoimaisen valoa heijastavat ja antaa häikäisevää kiiltoa.

 

MAINOS

MAINOS