Mainos

amika Curl Corps Enhacing Gel ja Defining Cream

amika Curl Corps Enhacing Gel ja Defining Cream
29. lokakuun 2019 O. Karjalainen
Amika Curl Corps
Amika

Curl Corps Enhancing Gel ja Defining Cream

29. lokakuuta 2019

HeadBrandsin amika-merkiltä on julkaistu kaksi uutuutta kiharatukkaisille asiakkaille: amika Curl Corps Enhancing Gel ja amika Curl Corps Defining Cream.

amika Curl Corps Enhancing Gel
Curl Corps Enhancing Gel on kiharalle ja laineikkaille hiuksille tarkoitettu geeli, joka korostaa kiharoita lisäämällä kiiltoa ja elastisuutta. Geeli antaa pitkäkestoisen pidon ilman, että hiukset tuntuvat jäykiltä tai tahmaisilta. Geeli suojaa hiuksia myös ilmankosteudelta ja pörröisyydeltä. Geeli sisältää hiusta ravitsevaa tyrniä, volyymia, pitoa ja muotoa antavaa hydrolisoitua vehnäproteiinia sekä kaurapeptidiä, joka ravitsee ja korjaa hiusta sisältä ulospäin muodostaen hiusten pinnalle suojavaan kalvon ja lukitsemalla kosteuden hiukseen. Tuloksena kiiltävät ja silkinpehmeät hiukset.

Geeli sopii vegaaneille eikä se sisällä sulfaatteja, parabeeneja tai silikonia.

amika Curl Corps Defining Cream
Curl Corps Defining Cream on kiharavoide, joka lisää kiharien ja laineikkaiden hiusten elastisuutta ja muotoa. Kevyesti hoitava voide tekee kiharoista pehmeät ja poistaa pörröisyyttä. Voide antaa kevyen pidon ilman, että hiukset tuntuvat karheilta tai jäykiltä. Voide sisältää hiuksia ravitsevaa tyrniä, muotoilevaa ja pitoa antavaa tapiokatärkkelystä sekä kaurapeptidiä, jota ravitsee ja korjaa hiusta sisältä ulospäin muodostaen hiusten pinnalle suojavaan kalvon ja lukitsemalla kosteuden hiukseen. Tuloksena kiiltävät ja silkinpehmeät hiukset.

Voiteessa on UV-suoja, se on vegaaninen eikä sisällä sulfaatteja, parabeeneja tai silikonia.

MAINOS