Mainos

KMS:n uudet Style Primerit

KMS:n uudet Style Primerit
9. huhtikuun 2018 bal@freemindsmedia.com

09. huhtikuuta 2018

KMS:n uudet Style Primerit

Rentoa ja yksinkertaista – mutta samalla fantastisen tyylikästä. Tämän asenne näkyy Melbournessa, Australiassa. KMS:n uudet Style Primerit ovat ottaneet inspiraation kohteeksi tämän asenteen.

Vuosi on kulunut KMS:n uudelleenlanseerauksesta, ja nyt uudet Style Primerit tulevat täydentämään START-segmenttiä korostaen KMS:n luomaa START. STYLE. FINISH. –hoitomenetelmää ja tuoteryhmittelyä. Style Primerit valmistelevat hiukset ennen stailausta.

KMS STYLE PRIMERS


Effortless style – inspired by Melbourne

Melbournen värikäs metropoli on koti trendikkäimmille ravintoloille, vilkkaalle yöelämälle ja hienostuneelle taidekulttuurille – se on tyylin eeppinen keskus. Australian toiseksi suurin kaupunki esittelee, mikä on tyypillistä Australialle: se ylpeilee pitkällä rannikkokaistaleellaan Port Phillip Bay’lla, joka toimii surffaajien ja ulkoilijoiden paratiisina. Vaikka tyyli on siellä tärkeää, se mukautuu aina olosuhteisiin ja on toimiva.

More style – less effort

Viimeisimmät START-tuoteuutuudet ovat saaneet inspiraationsa Melbournen tarjoamasta vaivattomuudesta, mutta ilahduttavat kuitenkin maailmanlaajuisesti kaikkia asiakkaita.

Nopea pikahoitopalvelu kampaamossa KMS Core Reset Sprayllä ja Style Primereilla parantaa ja korjaa hiuksen rakennetta sekä antaa pitkään kestävän muotoilunpohjan noin 7 pesun ajaksi. Hoitopalvelun jälkeen hiukset ovat täydelliset vastaanottamaan KMS STYLE- ja FINISH-tuotteet.

Hoitopalvelun tuloksia voidaan pidentää käyttämällä kolmea vaihtoehtoista Style Primeria  kotona hiusten yksilöllisten tarpeiden mukaan.  

Katso myös: KMS 2018 COLLECTION

KMS STYLE PRIMERS KMS NYA STYLE PRIMERS
Tuotelanseerauksen yhteydessä Goldwell loi kokoelman joka huokuu Aussien rentoa tyyliä.

 

ADDVOLUME STYLE PRIMER – seuraavan tason volyymityyleihin

ADDVOLUME Style Primer saa hennot ja ohuet hiukset näyttämään ja tuntumaan tuuheammilta tyvestä latvaan. Lisäksi se valmistaa hiukset täydellisesti seuraavan tason volyymityyleihin parantaen hiusten muotoiltavuutta.  

MOISTREPAIR STYLE PRIMERtehokasta korjausta ja hoitoa

MOISTREPAIR Style Primer korjaa hiuksen pinnan rakennetta ja saa hiukset näyttämään terveemmiltä. Se palauttaa kosteustasapainon ja lisää elastisuutta parantaen hiusten muotoiltavuutta.

TAMEFRIZZ STYLE PRIMERintensiivistä sileyttä ja pehmeyttä

TAMEFRIZZ Style Primer korjaa ja hoitaa tehokkaasti rasittuneet ja hallitsemattomat hiukset. Se ravitsee ja silottaa tehokkaasti parantaen hiusten muotoiltavuutta.

High style? Low maintenance? Doesn’t matter. STYLE MATTERS.

KMS STYLE PRIMERS KMS NYA STYLE PRIMERS


*WGSN – World’s Global Style Network, Global Watch: Global Beauty Australia, September 2015

Lue myös: @PURE PIGMENTS – Uutuus Goldwelliltä


MAINOS

MAINOS