Mainos

Nyt lanseerataan uusi System Professional

Nyt lanseerataan uusi System Professional
15. maaliskuun 2018 bal@freemindsmedia.com

15. maaliskuuta 2018

Nyt lanseerataan uusi System Professional ENERGYCODE COMPLEXilla

Nyt esitellään Wella Professionalsin System Professional ENERGYCODE COMPLEXilla – teknologia, joka on suunniteltu palauttamaan hiusten luonnollinen lipiditasapaino ja suojaamaan keratiinia, jotta hiukset tuntuvat uusilta ja palaavat takaisin terveelliseen tilaan. Tuloksena ovat näkyvästi kauniimmat hiukset, jotka ovat mukautuvammat käsittelyyn, stailaukseen ja värjäyksiin.

Uusi System Professional ENERGYCODE COMPLEXilla

System Professional on onnistunut murtamaan koodin hiusten muuttamiseen ja lisäämään uutta energiaa hiuksiin. Uraauurtavan keksinnön ansiosta nykyään tiedetään, että jokaisella ihmisellä on oma energiaprofiili hiuksissaan, joka on yhtä uniikki kuin sormenjälki. Kartoittamalla oman hiusenergiaprofiilinsa, pystytään uniikki EnergyCode määrittelemään ja siten suosittelemaan optimaalinen kokoelma System Professional hoitotuotteita yli 174 miljoonasta yhdistelmästä: erittäin henkilökohtainen ja uniikki kokoonpano hoitotuotteita, joka maksimoi hiusten energian ja muuttaa hiustenhoidon oikeaan kauneudenhoitoon.

System Professional ENERGYCODE COMPLEX tarjoaa loputtomasti ylellisiä yhdistelmiä – kuten hiuksiin jätettäviä pikahoitotuotteita ja hiuskuureja, jotka huuhdotaan pois, sekä hemmotteluhoitoja – jokaisen yksilön hiustenhoitotarpeet täyttämään.

Uusi hiustenhoitosysteemi System Professionalilta ENERGYCODE COMPLEX ja ENERGYCODE MAPPING kampaamoista huhtikuusta 2018 alkaen.

Lue myös: Wella Unplugged


MAINOS