Mainos

Osis+ volyymivaahdot ja Boho Rebel -värilliset kuivashampoot Schwarzkopfilta

Osis+ volyymivaahdot ja Boho Rebel -värilliset kuivashampoot Schwarzkopfilta
13. kesäkuun 2018 bal@freemindsmedia.com

13. kesäkuuta 2018

Osis+ volyymivaahdot ja Boho Rebel -värilliset kuivashampoot Schwarzkopfilta


Osis+ volyymivaahdot Schwarzkopfilta

Osis+ -volyymivaahdot

Topped Up -uudenlainen aerosoliton muotovaahto, joka antaa kevyttä kohotusta luonnollisille tyyleille. Föönautuu erinomaisesti kaikkiin hiuspituuksiin ja antaa täydellisen kiillon. Tukitaso 1.

Fab Foam -klassinen muotovaahto, joka antaa joustavan ja runsaan volyymin. Ihanteellinen laineikkaalle ja kiharalle hiukselle. Tukitaso 2.

Maksimaalisen volyymin ja tuen antaa vanha tuttu suosikkituote Grip. Parannelluin ominaisuuksin tuote on aiempaa helpompi föönata ja hiukset ovat helpommin käsiteltävissä. Tukitaso 4.

Osis+ Boho Rebel -värilliset kuivashampoot Schwarzkopfilta

Osis+ Boho Rebel -värilliset kuivashampoot

Sano hyvästi rasvaisille hiuksille ja unohda perinteisen kuivashampoon rajoitukset, kuten valkoinen vivahde tai keinotekoisen näköiset tyylit. Raikkaan ja hiuksen luonnollista rakennetta korostavan tyylin mahdollistavat

innovatiiviset Osis+ Boho Rebel värilliset kuivashampoot vaaleillle (pohjat 8-9), bruneteille (pohjat 6-7) ja tummille (pohjat 1-5). Tuote luo hiuksiin kuivaa rakennetta, lisää volyymia, kuohkeutta ja tekee hiuksista tiheämmän tuntuiset. Käyttö: Ravistettava ennen jokaista suihkausta. Kuiviin hiuksiin freesataksesi tyyliä ja luodaksesi rakennetta, kosteisiin hiuksiin ennen föönausta luodaksesi hiuksiin silkkisen tunteen, runsaan ja ilmavan tyylin.


MAINOS

MAINOS