Mainos

Uusi muotoilusarja Goldwellilta – StyleSign

Uusi muotoilusarja Goldwellilta – StyleSign
1. helmikuun 2019 bal@freemindsmedia.com

 

Goldwell StyleSign

Goldwell

Uusi muotoilusarja Goldwellilta – StyleSign

01. helmikuuta 2019

Ei ole väliä kiinnostaako luonnolliset laineet, supermatta viimeistely vai vaikuttava volyymi; tämän hetken trendi ovat coolit lookit maksimaalisella rakenteella. Goldwellin uudet tuotteet täydentävät täydellisesti StyleSignsin Creative Texture, Ultra Volume ja Curly Twist -tuotesarjoja, ja ne ovat saatavilla Goldwell-kampaamoista.

Goldwell StyleSign on ammattitason muotoilutuotesarja, joka takaa fantastiset ja ainutlaatuiset lookit jokainen kerta. Koko valikoima kattaa ammattitason tuotteita viidessä kategoriassa, joilla luoda persoonallisia tyylejä: Ultra Volume, Just Smooth, Curly Twist, Creative Texture ja Perfect Hold. Kaikki tuotteet sisältävät innovatiivisen flecPROtec Complexin erityisiä muotoilupolymeerejä ja bambuproteiinia. Joustavaan ja luonnolliseen pitoon – ilman kompromisseja! Tuotteet sisältävät uniikkeja elastomeereja ja UV-suodattimen, mitkä suojaavat hiusväriä jottei se haalistu ennenaikaisesti, sekä muotoilurautojen ja auringon UV-säteilyn aiheuttamilta tuhoilta.

Yksilöllisen ja persoonallisen tyylin luomiseen löytyy nyt yhä enemmän mahdollisuuksia, uusilla innovatiivisilla tuotteilla, joilla luo lookkeja, joissa on paljon rakennetta. Goldwell esittelee ylpeänä neljä uutta rakennetta luovaa sankaria: Dust Up, Dry Boost, Matte Rebel ja Surf Oil.

Goldwell StyleSign  

 

 

 

Dust Up Powder

Dust Up Powder on täydellinen lisä klassikkotuotteisiin Ultra Volume -tuotesarjassa, ja antaa välittömästi volyymia, rakennetta ja pitoa. Dust Up lisää verrattomasti rakennetta ja tunnetta tyyleihin, joissa on paljon volyymia.

Goldwell StyleSign  

 

 

Dry Boost

Uusi Dry Boost on kuiva rakennespray, joka antaa kevyen pehmeää rakennetta ja luonnollisen tunteen hiuksiin. Virkistää volyymiä ja on täydellinen hiusten muotoiluun pesun jälkeisenä päivänä.

Goldwell StyleSign  

 

 

 

Matte Rebel

Matte Rebel kuuluu myös Creative Texture -tuotesarjaan, ja on absoluuttisen tarpeellinen sellaisten lookkien luomiseen joissa on äärimmäisen matta tekstuuri, ja kuiva viimeistely.

Goldwell StyleSign  

 

 

Surf Oil

Curly Twist on luotu erityisesti lainehtiville ja kiharille hiuksille. Uusi Surf Oil Salty Oil Spray antaa määrittelevää muotoa, fantastista täyteläisyyttä sekä kaunista luonnollista rakennetta.

Lue myös: Goldwell Systemin @Elumenated Hair Color -palvelut

MAINOS

MAINOS