Mainos

BC Sun Protect Schwarzkopf Professionalilta

BC Sun Protect Schwarzkopf Professionalilta
1. huhtikuun 2019 sup@freemindsmedia.com
BC Bonacure

BC Sun Protect Schwarzkopf Professionalilta

01. huhtikuuta 2019

Kesä on monille vuoden parasta aikaa, mutta hiuksille se voi olla rasittavaa; aurinko, merivesi, kloori ja lämmin ilma kuivattavat hiuksia, jättäen ne tylsiksi ja hallitsemattomiksi.

Uusi Schwarzkopf Professional BC Sun Protect on suunniteltu erityisesti suojaamaan ja hoitamaan kaikkia hiustyyppejä ennen auringonottoa, sen aikana ja sen jälkeen.

Tuotteet puhdistaa hiuksista merisuolan ja muiden epäpuhtauksien jäämät, elvyttää auringon rasittamia hiuksia sekä suojaa hiuksia haitallisilta UV-säteiltä ja värin haalistumiselta.

Ne sisältävät eksoottisen sekoituksen ainesosia – ravitseva Buriti-öljy, jota saadaan Amazonin kosteikkoalueilta sekä kosteuttava merileväuute, jota saadaan meren pohjasta. Näiden ansiosta auringonpalvojat voivat hyvästellä huonokuntoiset hiukset ja värin haalistumisen ja vain keskittyä näyttämään mahtavilta.

Tuoteperheeseen kuuluvat kevyt mutta suojaava Prep&Protection suihke, Hair&Body shampoo, hiuksiin jätettävä Conditioner Cream ja 2-in-1 tehohoito, jonka hoitotehoa voi säädellä pikahoidosta tehohoitoon vain muuttamalla vaikutusaikaa.

MAINOS

Relaterede produkter