Mainos

Biolage R.A.W. Scalp – Terveelle hiuspohjalle

Biolage R.A.W. Scalp – Terveelle hiuspohjalle
15. marraskuun 2018 bal@freemindsmedia.com

Biolage R.A.W. Scalp - Terveelle hiuspohjalle

Matrix

Biolage R.A.W. Scalp – Terveelle hiuspohjalle

15. marraskuuta 2018

Biolage R.A.W -tuoteperhe on saanut uuden lisäyksen Biolage R.A.W. Scalpin muodossa. Terveet hiukset saadaan terveellä hiuspohjalla.

Antidandruff Shampoo puhdistaa hiukset ja tasapainottaa kuivaa / rasvaista hiuspohjaa samalla vähentäen hilsettä. Sisältää rosmariini- ja valkopajun kuoriuutetta. Vegaaninen tuotekoostumus: ei sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita. 70% luonnonmukainen alkuperä ja 99% biohajoava.

Rebalance Conditioner pehmentää ja kosteuttaa hiuksia, sekä tasapainottaa hiuspohjaa. Sisältää rosmariini- ja valkopajun kuoriuutetta. Vegaaninen tuotekoostumus: ei sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita. 70% luonnonmukainen alkuperä ja 99% biohajoava.

Rebalance Scalp Oil on sekoitus öljyjä epätasapainoiselle hiuspohjalle. Sisältää sekoituksen setripuun, piparmintun, fenkolin ja sitruunaruohon eteerisiä öljyjä ja se stimuloi ja tasapainottaa hiuspohjaa sekä vahvistaa hiuksia ja antaa kiiltoa.  Vegaaninen tuotekoostumus: ei sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita. 70% luonnonmukainen alkuperä ja 99% biohajoava.

Katso lisää Instagramista @Biolage

Katso myös: Biolage R.A.W. styling – Luonnollinen terveyspommi hiuksille

MAINOS

MAINOS

Relaterede produkter