Mainos

Inessence

Inessence
16. elokuun 2019 sup@freemindsmedia.com
SP

Inessence

16. elokuuta 2019

Luonnon inspiroima uusi Inessence-tuotesarja System Professionalilta vahvistaa hiusten luonnollista energiaa kosteuttamalla ja tekemällä hiuksista helpommin käsiteltävät. Inessence-tuotteet on suunniteltu myös yhdessä käytettäväksi jo olemassaolevien System Professional -tuotteiden kanssa. Tuotesarja on täydellinen yhdistelmä luonnollisia aineosia ja suorituskykyä.

Jopa 96% ainesosista on tehty luonnollisista ainesosista ja eikä sisällä sulfaatteja, silikooneja tai parabeenejä.

Inessence shampoo
Shampoo vähentää pörröisyyttä, kosteuttaa ja tekee hiuksista helpot muotoilla. Inessence shampoon koostuu hellävaraisista ainesosista ja sopii kaikille hiustyypeille.

Inessence conditioner
Vähentää pörröisyyttä ja vahvistaa hiuskuituja. Hoitoaine silottaa hiukset, mikä tekee niiden suoristamisesta helpompaa tehden niistä pehmeät, kiiltävät ja helposti muotoiltavat. Tuote sopii laatutietoisille asiakkaille ja kaikille hiustyypeille.

Inessence mask
Vähentää pörröisyyttä ja tekee hiuksista helpommin muotoiltavat. Tuote sopii laatutietoisille asiakkaille ja kaikille hiustyypeille.

Inessence mist
Suojaa UV-säteitä ja mekaanisia vaurioita vastaan samalla tarjoten hiuksille kosteutta, sekä vähentää pörröisyyttä. Tuote sopii laatutietoisille asiakkaille ja kaikille hiustyypeille.

MAINOS

Relaterede produkter