Mainos

KERASILK REVITALIZE

KERASILK REVITALIZE
8. toukokuun 2019 sup@freemindsmedia.com
Goldwell

KERASILK REVITALIZE

08. toukokuuta 2019

Uudistava hiuspohjan & hiusten hoito-ohjelma on saanut inspiraationsa ihonhoidosta.

Hiuspohja ikääntyy todella nopeasti – kuusi kertaa nopeammin kuin kasvojen iho ja 12 kertaa nopeammin kuin vartalon iho. Merkittävin syy hiuspohjan ikääntymiseen on oksidatiivinen stressi, jota aiheuttaa ulkoiset tekijät: UV-säteily, saasteet, kemiallinen rasitus, äärimmäinen kuumuus ja kylmyys. Tämä johtaa erilaisiin ikääntyvän hiuspohjan merkkeihin henkilöstä riippuen kuten kuivuus, epätasapaino, hennot hiukset ja hiusten oheneminen.

KERASILK REVITALIZE uudistaa hiuspohjaa suojaten sitä oksidatiiviselta stressiltä sekä torjuen ikääntymisen merkkejä suojaamalla ja palauttamalla hiuksiin ja hiuspohjaan nuorekkaan ja hehkuvan ulkonäön. Kaikki tuotteet sisältävät ECTOIN®:ia yhdistettynä tuoteperhekohtaiseen erityiseen aineosaan. ECTOIN® on yksi tehokkaimmista luonnosta peräisin olevista suojaavista aineista, joka suojaa hiuspohjaa oksidatiiviselta stressiltä.

Kampaamon hoitopalvelu: Ylellisestä ihonhoidosta inspiroituneena KERASILK REVITALIZE esittelee KERASILK ihonhoidon hiuspohjalle – ylellisen hoitopalvelun kampaamoiden asiakkaille. Exfoliating Pre-Wash –kuorinnan jälkeen Nourishing Shampoo puhdistaa hellävaraisesti, jonka jälkeen Rebalancing Scalp Foundation aktivoi ja hoitaa hiuspohjaa valmistaen seerumeita varten. Asiakkaat voivat valita kolmesta eri seerumista: Nourishing kuivalle, herkälle hiuspohjalle, Detoxifying tasapainottamaan hiuspohjaa ja Redensifying oheneville ja hennoille hiuksille. Kampaamossa tehtävä hoitopalvelu päättyy ylelliseen hiuspohjan hierontaan.

MAINOS

Relaterede produkter