Mainos

ADDPOWER KMS

ADDPOWER KMS
26. syyskuun 2019 O. Karjalainen
KMS

ADDPOWER

26. syyskuuta 2019

ADDPOWER ei ainoastaan saa ohuita ja hentoja hiuksia näyttämään ja tuntumaan paksummilta, mutta vahvistaa myös hiusta, jotta ne kestävät muotoilua vahingoittumatta.

ADDPOWER sisältää riisiproteiinia, jonka tiedetään vahvistavan ja paksuntavan hiuksia. Valkoinen luomuteeuute taas tunnetaan antioksidatiivisesta vaikutuksestaan, jonka ansiosta ohuet hiukset eivät tunnu raskailta. Molemmat ainesosat tukevat TRIfinity-teknologiaa, joka vahvistaa hiusta sisältä ja suojaa ulkoa. Älä anna ohuiden hiusten lannistaa! ADDPOWERin avulla saat unelmiesi kampauksen.

ADDPOWER Shampoo

Proteiinia & vahvistusta. Sisältää riisiproteiinia. Saa ohuet ja hennot hiukset tuntumaan vahvemmilta ja joustavammilta. Ylläpitää hiusten luonnollista proteiinitasapainoa. Hiukset näyttävät terveemmiltä.

Käyttö: Vaahdota. Huuhtele. Toista tarvittaessa.

ADDPOWER Strengthening Fluid

Proteiinia, vahvistaa & tuuheuttaa hiuksia. Sisältää riisiproteiinia. Hiukset tuntuvat huomattavasti vahvemmilta. Tekee ohuista hiuksista kimmoisat ja valmiit muotoiluun. Hiukset ovat helpommin kammattavat ja kosteutetut, mutta eivät raskaat.

Käyttö: Hiero pyyhekuiviin hiuksiin. Älä huuhtele.

ADDPOWER Thickening Spray

Proteiinia, tuuheutus & lämpösuoja. Sisältää riisiproteiinia. Ohuet hiukset näyttävät ja tuntuvat tuuheammilta ja paksummilta. Kevyt pito ja sähköisyyttä poistava vaikutus. Lämpösuoja 200°C asteeseen saakka. Hellävaraisempi muotoilu, jopa 90 % vähemmän muotoilusta johtuvia vaurioita.

Käyttö: Suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin. Kuivaa hiukset tavalliseen tapaan.

Katso myös: KMS:n uudet Style Primerit

MAINOS

Relaterede produkter