Mainos

LIVING PROOF Color Care

LIVING PROOF Color Care
21. elokuun 2019 sup@freemindsmedia.com
Living Proof

LIVING PROOF Color Care

21. elokuuta 2019

Uuden käänteentekevän Living Proof Color Care -sarjan tuotteet auttavat hiusväriä kestämään 2 kertaa pidempään! Living Proof on kehittänyt silikonittoman, patentoidun yhdistelmän, joka estää tehokkaasti hiusvärin haalistumista sekä parantaa hiuksen kuntoa, ilman kompromisseja. Uusi patentoitu molekyyli, Lukitseva Molekyyli (Locking Molecule, CPULA) muodostaa hiuksen pinnalle näkymättömän, täysin painottoman kalvon, joka hylkii vettä. Molekyyliä on Color Care hoitoaineessa ja se säilyy hiuksessa, vaikka tuote huuhdellaan.

Tuotesarja sisältää neljä tuotetta:

Color Care Shampoo on sulfaatiton, silikoniton, mietoja peseviä aineita sisältävä shampoo, joka suojaa hiuksia UV-säteilyltä. Se toimii hiusväriä haalistavan kovan veden vaikutuksia eliminoivasti.

Color Care Conditioner on hoitoaine, joka muodostaa suojaavan kalvon hiuksen pinnalle, auttaen lukitsemaan hiusvärin sekä estämään sen haalistumisen.

Color Care Whipped Glaze Light on vaaleille ja raidoitetuille hiuksille tarkoitettu vaahto, joka taittaa kauniisti ei-toivottua kellertävyyttä hiuksista sekä auttaa hiusväriä kestämään pidempään. Vaaleille hiuksille optimoitu yhdistelmä sinisiä ja punaisia pigmenttejä kiinnittyy kationisesti hiukseen kestäen useamman pesun ajan.

Color Care Whipped Glaze Dark on punaisille ja tummille hiuksille tarkoitettu vaahto, joka korostaa hiusväriä ja pitää sen syvänä. Vaaleaa versiota hieman enemmän pigmenttejä sisältävä vaahto sisältää optimoidusti balansoidun yhdistelmän punaisia ja sinisiä pigmenttejä, ottaen huomioon punaisen hiusvärin nopean haalistumisen.

MAINOS

Relaterede produkter