Mainos

Nioxin Scalp Recovery

Nioxin Scalp Recovery
22. heinäkuun 2019 sup@freemindsmedia.com
Nioxin

Scalp Recovery

22. heinäkuuta 2019

Nioxinin uusi tuotesarja ehkäisee hilsettä jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien ja on ihanteellinen kutisevalle ja hilseilevälle hiuspohjalle. Tuotesarja koostuu puhdistusaineesta, hoitoaineesta, seerumista ja kuorinta-aineesta.

Scalp Recovery Purifying Cleanser
Tämä puhdistusaine vähentää hilseilyn oireita, kuten kutinaa. Käytetään kolme kertaa viikossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Scalp Recovery Moisturizing Conditioner
Vähentää hilseilyä ja tekee hiuksista pehmeät samalla kun se ravitsee ja kosteuttaa niitä. Käytetään kolme kertaa viikossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Scalp Recovery Soothing Serum
Viilentävä ja hilseilyä vähentävä vaikutus. Käytetään Purifying Cleanser ja Moisturising Conditioner -tuotteiden jälkeen suoraan päänahkaan. Tuotetta ei huuhdella pois.

Scalp Recovery Purifying Exfoliator
Kampaamokäyttöön suunniteltu tuote normalisoi hilseilevän päänahan. Purifying Exfoliator on pohjatuote, jonka jälkeen asiakas voi käyttää kolmea muuta tuotetta kotona hilseen vähentämiseksi. Tuotetta käytetään asiakkaan päänahkaan kerran kuukaudessa.

Hilseilystä kärsivän asiakkaan avuksi löytyy Scalp Recovery tuotepaketti, johon sisältyy kaikki kolme tuotetta, joita he voivat käyttää kampaamossa tehdyn Purifying Exfoliator -hoidon jälkeen kotona.

MAINOS

Relaterede produkter