Mainos

Perfect hair Day (PhD) Body Builder

Perfect hair Day (PhD) Body Builder
1. huhtikuun 2019 sup@freemindsmedia.com
Living Proof

Perfect hair Day (PhD) Body Builder Living Proofilta

01. huhtikuuta 2019

Perfect hair Day (PhD) Body Builder on täysin uudenlainen volyymia rakentava, kustomoitava hiuskiinne, joka antaa hiuksille välitöntä ilmavaa tuuheutta sekä kevyen käsinkosketeltavan pidon. Lämpösuojan sisältävä PhD Body Builder on silikoniton ja sopii kaikille hiuslaaduille.
Innovatiivisen käännettävän suuttimen ansiosta volyymin ja pidon määrä on säädeltävissä halutun lopputuloksen mukaisesti.

● Säädettävän suuttimen M-asetuksella voi säätää partikkelikoosta 46% suuremman ja suihkunvoimakkuudesta 25% voimakkaamman. Tämä asetus on suunniteltu antamaan muotoilulle maksimaalinen volyymi ja rakenne.
● Suuttimen L-asetuksella suihkun voimakkuus on kevyt ja partikkelikoko pienempi. Tämä on ideaali asetus kun halutaan kevyempää rakennetta tai keskittyä esimerkiksi kasvoja kehystäviin osioihin.
● Täydellinen yhdistelmä joustavia sekä lujia polymeereja, jotka yhdessä luovat optimaalisen rakenteen ja pehmeyden valitulla asetuksella.
● Kiiltoa antavien pehmentävien aineiden yhdistelmä antaa muotoilulle luonnollista kiiltoa sekä edesauttaa lujien ja joustavien polymeerien sitoutumista toisiinsa.
● Antistaattiset aineosat estävät hiusten sähköistymistä, hoitavat hiuksia ja tekevät niistä helposti harjattavat.
● Lämpösuoja 230°C

MAINOS