Mainos

Dualsenses Color Revive

Dualsenses Color Revive
8. toukokuun 2019 sup@freemindsmedia.com
Goldwell

Dualsenses Color Revive

08. toukokuuta 2019

Täydellinen hiusväri saa naisen tuntemaan itsensä kauniiksi ja itsevarmaksi. Tämä ihana tunne saavutetaan kampaamossa ja sitä on mahdollista jatkaa uusien COLOR REVIVE –sävyttävien kotihoitotuotteiden avulla! Uudet DUALSENSES COLOR REVIVE –sävyttävät hoitoaineet ja COLOR REVIVE ROOT RETOUCH –sävyttävä puuteri ovat täydellinen tapa kirkastaa Goldwell-hiusväriä kampaamokäyntien välissä.

COLOR REVIVE –sävyttävät hoitoaineet – kampaamonraikkaat hiukset joka päivä

COLOR REVIVE -sävyttävät hoitoaineet kirkastavat ja syventävät kampaamossa tehtäyä väriä ja samalla hoitavat hiusta.

Kahdeksan huolella valittua sävyä vastaavat täydellisesti useampia ja suositumpia Topchic & Colorance –sävyjä tarjoten kauniin vaaleita, elegantin ruskeita ja eloisan punaisia vaihtoehtoja. Hoitoaine on nopea levittää ja helppo käyttää, vaikutusaika vain 2 – 5 minuuttia. Ainutlaatuiset yhdistelmäteknologiat ja microPROtec-systeemi yhdistettynä suoraväriaineisiin tarjoavat nopean ja tasaisen värinvirkistyksen. Saatavilla olevat sävyt: ICY BLONDE, LIGHT COOL BLONDE, LIGHT WARM BLONDE, DARK WARM BLONDE, WARM BROWN, COOL BROWN, WARM RED ja COOL RED.

 

COLOR REVIVE ROOT RETOUCH –sävyttävät puuterit – salainen ase välittömään harmaanpeittoon

Uudet COLOR REVIVE ROOT RETOUCH –sävyttävät puuterit tarjoavat peittoa tyvikasvuun ja harmaille hiuksille värikäsittelyiden välillä, sekä kotona että matkoilla! Pehmeää puuteria on tarjolla viidessä eri sävyssä, jotka sopivat täydellisesti Goldwell-väreihin ja tarjoavat kauniin ja luonnollisen lookin samalla kun poistavat rasvaa ja virkistävät hiuspohjaa. Tarjolla olevat sävyt:  LIGHT BLONDE, MEDIUM/DARK BLONDE, MEDIUM BROWN, DARK BROWN/BLACK ja COPPER RED.

MAINOS