Mainos

EOS by Wella Professionals – nyt Suomessa

EOS by Wella Professionals – nyt Suomessa
27. elokuun 2018 bal@freemindsmedia.com

27. elokuuta 2018

Koe luonnon puhdas voima Wella Professionalsin EOS-väreillä

Wella Professionalsin kasvipohjainen EOS -hiusväri juhlistaa 20-juhlavuottaan lanseeraamalla värit Pohjoismaissa.

EOS Wella ProfessionalsiltaEOS Wella Professionalsilta

EOS on luonnollinen, kasvipohjainen hiusväri, joka tehostaa hiusten luonnollista sävyä samalla kirkastaen ja hoitaen niitä. Luonnolliset EOS -hiusvärit pohjautuvat kasvipigmentteihin eivätkä sisällä ammoniakkia, PPD:tä, PTD:tä eikä parabeeneja. Värikäsittelyn aikana hiukset eivät vaurioidu, sillä käsittelyssä ei tarvitse käyttää vetyperoksidia.

EOS Wella ProfessionalsiltaEOS Wella Professionalsilta

Luonnollinen EOS -hiusväri muodostuu 80% kasviperäisestä jauhepohjasta, joka aktivoidaan kuumalla vedellä. Väreissä on käytetty luonnollisia pigmenttejä, kuten Hennaa, Indigoa ja Cassiaa. Hennalla väreihin tuodaan lämpimiä kullan, oranssin ja punaisen sävyjä. Indigolla väreihin tuodaan sinisiä, viileitä sävyjä sekä syvyyttä. Cassiaa käytetään vaaleissa sävyissä sekä muiden värien laimentamiseen. EOS -värien peittävyys on ensimmäisellä käyttökerralla 50% ja lisäkerroilla peittävyys on jopa 70%.

Katso myös EOS kokoelma

EOS Wella ProfessionalsiltaEOS Wella Professionalsilta

Puhtaiden, luonnollisten sävyjen ollessa rajallisia, EOS -väreissä on käytetty 11% suoravärejä, jotka mahdollistavat kattavan sävyvalikoiman sekä helpon käytön. EOS -hiusväri syventyy ja kirkastuu useiden värikertojen jälkeen sekä kestää jopa 15 shampoopesua.

EOS on saatavilla 10 upeassa värissä, joita voidaan käyttää erikseen tai toisiinsa sekoittamalla.

 

MAINOS

MAINOS