Mainos

Uutta ELUMENilta

Uutta ELUMENilta
9. syyskuun 2019 sup@freemindsmedia.com
Goldwell

Uutta ELUMENilta – PLAY, PLAY Eraser & Thickener

09. syyskuuta 2019

Vuonna 2001 Goldwell-brändistä tuli edelläkävijä ainutlaatuisen teknologian kautta. Syntyi vallankumouksellinen hiusväri, ensimmäinen markkinoilla: ELUMEN. Pitkäkestoiset suoraväriaineet ilman hapetteita tai ammoniakkia tarjosivat poikkeuksellista kiiltoa ja hehkuvat väritulokset. Aina siitä lähtien ELUMEN – alkuperäinen Elumenation-palvelu – on tarjonnut keinon todelliseen erilaistumiseen kampaamoille, jotka haluavat tehdä luovia värjäyksiä. Nyt tarina saa jatkoa ja kokonaan uuden sukupolven ELUMEN Play -värin.

Koe erilainen tapa luoda hiusvärejä uuden sukupolven ELUMEN-värin avulla. ELUMEN on pelikenttäsi, jossa voit löytää inspiraatiota ihan kaikesta. Haluat sitten pysyvän hiusvärin tai luonnollisesti haalenevan kestosävytteen, joko alkuperäinen ELUMEN-väri tai UUTUUS ELUMEN PLAY tarjoavat aina vaihtoehdon. Värinhoitoa molemmille sarjoille tarjoaa ELUMEN CARE –linjasto.

Press play to start! Goldwell esittelee loputtoman monipuolisen ELUMEN PLAY -kestosävytteen. Sekoita ja yhdistele, tarjolla kahdeksan värikästä sävyä pinkistä siniseen ja lisäksi neljä herkullista pastellisävyä. ELUMEN PLAY –sävyt haalenevat ilman tyvirajaa (jopa 100%). Ja jos et jaksa odottaa, poista vanha sävy 100 %:sesti ELUMEN PLAY Eraser -värinpoistajalla (riippuen hiuksen rakenteesta ja nykyisen värin intensiteetistä)ja aloita peli alusta.

Kaikkea mitä väri on – ja ei ole. Myös alkuperäinen ELUMEN-väripaletti saa lisäystä riveihinsä, kun ensimmäistä kertaa suoravärien sarjassa kaksi uutta luonnonsävyä tarjoavat harmaanpeittoa (NN@6 ja NN@8). Lisäksi uutuutena Elumen Thickener –värimassanpaksuntajalla saadaan luovaa vapautta värjäyksiin. Muotitietoisille kampaamoasiakkaille tuodaan uudet pastellisävyt Rosé, Mint ja Blue alkuperäiseen ELUMEN-sarjaan.

HUOM. Elumen Play –pakkaus on tehty ilmaston kannalta 100 %:sesti neutraalista ja kestävästi hankitusta materiaalista (FSC -sertifikaatti). Elumen Play tukee lisäksi ilmastonkumppaniprojektia nro 1056 Brasiliassa.

MAINOS