Mainos

Uusi keväinen Hair Magazine ilmestyy pian!

Uusi keväinen Hair Magazine ilmestyy pian!
29. huhtikuun 2019 sup@freemindsmedia.com

29. huhtikuuta 2019

Uusi keväinen Hair Magazine ilmestyy pian!

Uutta, tuoretta lukemista on pian taas luvassa, kun Hair Magazinen uusi numero täynnä kevään odotusta ilmestyy kampaamoihin! Mitä kaikkea mukavaa ja mielenkiintoista olemme uuteen numeroon löytäneet, sen voit lukea tästä.

Inspiraation ja uutisten lisäksi tällä kertaa haastattelimme upeita ja ihka ensimmäisiä finalisteja, jotka edustavat Suomea Nordic Hair Awardsin finaalissa kesäkuussa!

Jututimme lahjakasta Tino Soinista, joka on kiertänyt menestyksekkäästi maailmalla kampaamoalan kilpailuissa. Nyt häntä vie maailmalle koulutukset, jotka ovat osittain avautuneet Instagram menestyksen kautta. Kysyimme myös toisen kotimaisen Instagram-feimin, @hairbyelisa, Elisa Cavénin kuulumiset.

Tässä lehdessä on myös rutkasti asiaa liittyen duunin kehittämiseen, esimerkiksi kuulimme vinkkejä miesasiakkaille kommunikoimisessa, eli miten brändätä lisäpalveluita kundeille. Lisäksi ergonomista työasentoa, ja työntekijöiden vastuualueista on keskustelua, sekä siitä, kuinka luoda asiakaskäynneistä ainutkertaisia.

Emmekä unohtaneet hääkauden alkua, jota varten keräsimme erilaisia innoittavia kokoelmia inspiroimaan. Luvassa on myös paljon, paljon muuta!

Mukavia ja aurinkoisia lukuhetkiä toivottaa Hair Magazinen toimitus!

MAINOS