Mainos

Wellan TrendVision Awards Finalistit

Wellan TrendVision Awards Finalistit
9. syyskuun 2019 sup@freemindsmedia.com

09. syyskuuta 2019

Wellan TrendVision Awards Finalistit

Teksti: Sofia Johansson (toim. Suvi Pölönen)

Wella Professionalsin National TrendVision Awards 2019 finalistit on nyt julkaistu. Katso ketkä 12 kampaajaa kilpailevat Wella Creative Artist of the Year 2019 ja Wella Color Artist of the Year 2019 -sarjoissa Helsingissä lokakuussa.

Kilpailunhaluiset kampaajat ovat usean kuukauden ajan lähettäneet kilpailutöitä vuoden kansalliseen Wella Professionals TrendVision Awards -kilpailuun, toiveenaan tulla valituksi finaaliin. Pitkän odotuksen jälkeen on taitavat suomalaiset finalistit, jotka kilpailevat sarjoissa Color Artist ja Creative Artist lokakuussa Helsingissä, julkistettu.

TrendVision Award 2019 voittajat saavat kunnian edustaa Suomea ja @wellanordicia kolmen päivän ajan Creative Retreat -retriitissä Sevillassa, Espanjassa. Retriitissä heitä, muiden kansainvälisten voittajien kanssa, haastetaan luomaan innovatiivisia uusia töitä maailmankuulujen kampaajaikonien ja ammattilaisstylistien johdolla. Sen lisäksi he voittavat myös kaksi päivää räätälöityä pohjoismaista mentorointia ennen Sevillaan menoa, jotta heille voidan tarjota paras mahdollinen kokemus Sevillassa. Retriitin jälkeen on voittajille myös luvassa kursseja ja tuotteita Wella Professionalsilta.

Voittajat valitaan Wella Studiolla 10. lokakuuta.

Wella Color Artist of the year 2019 finalistit

MAINOS